Kosom ubio oca jer nije hteo da mu skuva kafu: Sablasni detalji zločina u Velikoj Moštanici

Supruga ga je pronašla kako iskasapljen leži pored invalidskih kolica

  • 4
Mrtav, forenzika, kosa Foto - Ilustracija: Tanjug/AP, Pixabay

Psihički oboleli Dejan Šatri (35) iz Velike Moštanice kod Beograda prekjuče je kosom izmasakrirao nepokretnog oca Agima (64) samo zato što ovaj nije hteo da mu skuva kafu. Dejan je zatim oprao kosu, stavio je u šupu i legao da spava.

Kad je njegova majka Svetlana došla kući, zatekla je Agima iskasapljenog kako leži pored invalidskih kolica! Pitala je sina šta se desilo a on joj je mirno odgovorio: "Ništa. Hoćeš da nam skuvaš po kafu".

Šokirana Svetlana ispričala je juče da je nesrećnom Agimu pre šest meseci amputirana noga zbog dijabetesa. I ona je otprilike u to vreme doživela moždani udar od kog se teško oporavlja, ali morala je da skupi snagu da brine o mužu invalidu i psihički obolelom sinu.

- Bila sam van kuće u ponedeljak ujutru, kad se to desilo... Vratila sam se oko 15 sati i ušla u kuhinju. Imala sam šta i da vidim! Agim je ležao mrtav na podu, pored invalidskih kolica. Leđa su mu bila skroz krvava. Otrčala sam u Dejanovu sobu, zatekla sam ga kako leži i ćuti. Pitala sam ga šta se desilo, a on me pitao da li mogu da odem do kuhinje da nam skuvam kafu - navodi Svetlana.

Šokirana žena je odmah otrčala do komšija i rekla im da pozovu Hitnu pomoć. Međutim, njenom mužu nije bilo spasa.

- Kad su policajci došli, Dejan je u početku samo ćutao, ali je kasnije ispričao šta se desilo... Odveo ih je u šupu da im pokaže kosu kojom je ubio oca - kaže Svetlana.

Ona dodaje da je Dejan bio psihički zdrav u detinjstvu i da je oboleo tek posle osnovne škole, ali se nije lečio jer Agim nije to dozvoljavao.

- Kad je prošlo bombardovanje 1999., primetila sam da nešto u njegovom ponašanju nije u redu. Mi smo verovali da je to od stresa zbog bombi, ali Agim nije dozvoljavao da se on leči. Svima je pričao da je Dejan dobro - objašnjava ona.

U policiji kažu da je Dejan priznao da je ubio oca posle svađe oko kafe.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nekko

    17. jul 2019 | 01:33

    Zato treba da se legalizuje eutanazija. Nisi normalan? Dovidjenja! Auf Viedersehen! Sayonara!

  • Rastko

    17. jul 2019 | 06:01

    Bolest ne zna za naciju bogatsvo i status u drustvu a to sto se drzavani cinovnici bahato i nemarno ophode prema sirotinji narocito druge vere BOG ce im vratiti milo za drago kad tad.

  • Jms

    17. jul 2019 | 08:22

    Odmori se napaćena ženo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA