Uhapšena dvojica muškaraca zbog nasilja u porodici: Fizički napad na roditelje, pretnje i vređanja

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi i u Požarevcu uhapsili su dvojicu muškaraca zbog nasilja u porodici. U Petrovcu na Mlavi je uhapšen M. M. (63) iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on pretio roditeljima i fizički ih napao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Petrovcu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, saopštila je PU u Petrovcu na Mlavi.

Zbog istog krivičnog dela, u Požarevcu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. B. (33) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Mobilni telefon, automobil M. B. iz Požarevca je pretio ocu telefonom i vređao ga, Foto: Milena Đorđević

On se sumnjiči da je prvo telefonom pretio ocu i vređao ga, kao i da je potom došao do njegove kuće i razbio stakla na ulaznim vratima i prozore, navodi se u saopštenju Policijske uprave iz Požarevca.

Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, osumnjičenom je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kica

    18. jul 2019 | 17:35

    Kakav mozak treba da imas da napadnes roditelje?pa ako ti ne valja idi gde hoces srecan put!

  • Qwer

    18. jul 2019 | 23:31

    Ne mogu da verujem. Pa najlakše je dići ruku na roditelja. To im je nagrada za sve što su učinili za decu. Ima grešaka i roditelja, ali ako ne možete sa njima, idite na jednu od četiri strane sveta, ali ne maltretiraj onoga ko ti je život dao. Ovde se zakon mora striktno primenjivati, kao i za svaki vid nasilja u porodici i uopšte.

  • 100-63=37

    19. jul 2019 | 07:08

    Pa kolko godina imaju roditelji od prvog gore pomenutog?!100?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA