Nišlijka (24) pokušala da se ubije, muž je krvnički tukao mobilnim, sve dok se telefon nije raspao

Traga se za čovekom koji je brutalno prebio svoju suprugu mobilnim telefonom, pa pesnicama

  • 21
Žena, žene, nasilje, ubistvo, zlostavljanje, pištolj, pesnica Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

Policija u Nišu intenzivno traga za S.M. (30) zbog nasilja u porodici jer je juče brutalno pretukao svoju suprugu D.R. (24) nakon čega je ona pokušala da izvrši samoubistvo.

Posle toga, muškarac je pobegao.

Kako saznajemo, on je suprugu vređao, a onda je sa verbalnog prešao na fizičko nasilje. Tukao je mobilnim telefonom, sve dok se uređaj nije raspao a zatim je nastavio da je udara pesnicama.

Očajna žena koja je i ranije bila zlostavljana, popila je veću količinu lekova u nameri da se ubije, a tragediju je sprečila njena majka koju je četvorogodišnja unuka pozvala u pomoć.

- Njena majka U.R. zatekla je ćerku bez svesti i pozvala Hitnu pomoć pa je žrtva porodičnog nasilja odvezena u niški Klinički centar. Pretpostavlja se da je za pokušaj samoubistva iskoristila lekove prepisane njenoj majci, koje je uzela bez njenog znanja - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Nakon pružene medicinske pomoći, D.R. je otpuštena na kućno lečenje a za njenim suprugom policija je raspisala potragu.

Ukoliko trpite nasilje u porodici ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 350036.

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    19. jul 2019 | 15:00

    A sta cemo ako je bilo neadekvatnih poruka u njenom telefonu,sta cemo ako je previse vremena bila po drustvenim mrezama i dopisivala se s' kim stigne,ne podrzavam nikakav vid nasilja ali pita li se neko da li je neka zena nkad imala uticaj na takvo ponasanje.

  • majalena

    19. jul 2019 | 15:26

    Treba neko da ga natjera da pojede taj mobilni.

  • Pp

    19. jul 2019 | 14:26

    To jedino može da se reši na način koji je pre nekoliko dana rešio stric jedne od žrtava nasilja, tako što je uzeo pravdu u ruke i oslobodio i spasao bratanicu. Nažalost, moraće da ide na robiju za to siledžijsko smeće od čoveka umesto da bude nagradjen, ali će bar biti miran i njegova bratanica će moći da nastavi da živi. Srpsko sudstvo nije zaštitilo nikoga osim kriminalaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA