Radnik kog je pregazio kamion "Gradske čistoće" bio u "mrtvom uglu": Alko-test vozača negativan

Vozač je podvrgnut alko-testu koji je bio negativan, dok je nesrećno preminuli čovek bio odeven u "HTZ" opremu (svetlozeleni prsluk)

  • 1
Vinča, Deponija u Vinči

Foto: Beoinfo

Na deponiji "Vinča" juče oko 12 časova dogodio se nesrećni slučaj u kojem je nastradao radnik firme "Eskorpi", koji je radio na prikupljanju sekundarnih sirovina. Javno-komunalno preduzeće "Gradska čistoća" izražava najdublje saučešće porodici nesrećno nastradalog radnika.

Do nesreće je došlo kada je vozač JKP "Gradska čistoća", obavljajući redovne dnevne aktivnosti, krećući se bagerom unazad udario nastradalog radnika.

- Vozilom je upravljao iskusan i odgovoran vozač, koji ima sve potrebne licence za obavljanje poslova mašiniste, a tokom dosadašnjeg angažmana u našem preduzeću nije bio učesnik nijednog incidenta - rekli su iz ovog preduzeća.

Vozač je podvrgnut alko-testu koji je bio negativan, dok je nesrećno preminuli čovek bio odeven u "HTZ" opremu (svetlozeleni prsluk).

U trenutku incidenta, radnik koji je izgubio život nalazio se u takozvanom "mrtvom uglu".

- Javno-komunalno preduzeće "Gradska čistoća" ispoštovalo je sve procedure bezbednosti na radu, tako da smo uvereni da je u pitanju nesrećni slučaj - saopštili su iz ovog preduzeća.

Na lice mesta odmah su izašle uviđajne ekipe policije i inspekcije rada, koje će po završetku istrage dati više informacija o uzroku nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA