≫ 

Još jedan stravičan slučaj nasilja: Nabio devojci peškir u usta i davio je novogodišnjim sijalicama

Za ovaj zločin je osuđen na godinu i po dana robije

  • 12

Mileta M. (37) iz Novog Sada osuđen je u julu u Drugom osnovnom sudu na godinu i po dana robije jer je svoju devojku J.V. davio novogodišnjim ukrasnom sijalicama, gasio po njoj cigarete, tukao, pretio smrću... Osim zatvora, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska nesrećnoj devojci, kao i obavezno lečenje od alkohola.

Mileta je u martu 2018. godine u Novom Sadu upoznao J.V., kojoj je ponudio da počne da radi za njega u jednom butiku. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su počeli da žive zajedno i tada za J.V. počinje pakao.

- Samo nakon nekoliko dana zajedničkog života u Novom Sadu, Mileta se pijan vratio kući iz kafane i počeo sa maltretiranjem nesrećne devojke. On joj nije dao da spava, pljuvao ju je i polivao pivom, govorio joj je da je kurva, ološ... Pretio je da će joj j***ti majku ako proba da ga ostavi - navode u Drugom osnovnom sudu i dodaju:

- Uprkos svim pretnjama, J.V. je skupila hrabrost i pobegla, ali ju je Mileta ubrzo našao i nagovorio da mu se vrati, pod izgovorom da je bio pijan i da se više nikad neće tako ponašati.

Ipak, Miletino kajanje nije dugo potrajalo, pa je nakon njihovog preseljenja u Kovilj ponovo počeo da muči nesrećnu devojku.

- Nasilnik je kući ponovo došao pijan i odmah je pretukao, a kako bi sprečio da ona viče i doziva u pomoć, Mileta joj je nabio peškir u usta. Zatim je uzeo novogodišnje ukrasne sijalice za jelku, obmotao joj oko vrata i počeo da davi J.V. Zatim je devoci pocepao svu odeću, zaključao stan i legao da spava. Kada je J.V. sutradan pokušala da pobegne , Mileta ju je uhvatio i rekao da će je ubiti, a potom i da će sebi presuditi  kaže izvor iz suda.

Njih dvoje su se iz Kovilja početkom 2019. preselili u Pirot, ali Mileta ni tu nije prestajao zverski da muči jadnu devojku. Srećom, devojka je početkom marta ove godine konačno uspela da pobegne i utočište pronađe kod svoje porodice u beogradskom naselju Kaluđerica. Mileta je ponovo počeo da traga za J.V., a kada ju je našao, odmah joj je poslao nekoliko SMS poruka  u kojima je naveo da je bolje da se vide inače će zapaliti i nju i njenu porodicu.

- Pošto J.V. nijen odgovarala na poruke, Mileta joj je zvonio na interfon. Preplašena devojka je izašla iz zgrade i donela mu sendviče. Mileta joj je rekao da ide po stvari i da se spremi jer ide sa njim za Novi Sad. Ona je pristala tek kad joj je Mileta zapretio smrću. Onda je otišlča po stvari, ali čim je ušla u stan odmah je pozvala policiju, koja je uhapsila nasilnika, koji je sada i osuđen.

VIDEO: Medicinska sestra u Zvečanskoj bacaka bebu i deci fotografiše lica

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    22. jul 2019 | 08:21

    Uvek ista prica i devojke i zene nikako da shvate, jednom kada vas vas doticni uzudara i ponizi obsvezno ce to uraditi jos mnogo puta, zato lepe dame takve odmah trebate ostaviti i zaboraviti ih za uvek.

  • Asdf

    22. jul 2019 | 08:59

    Boze dragi, ovde je svaki drugi muskarac za psihijatriju! Kakvi bednici. Bruka!

  • Lord

    22. jul 2019 | 08:55

    Godinu dana??? E, zalosno, minimum 10 godina...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA