≫ 

Pucnjava u Beogradu sa potpisom devedesetih: Presretanje u ponoć na ulici, rafali, jedan mrtav

Prijatelj upucanog mladića je pokušao da ga odveze u Urgentni centar, ali je doživeo saobraćajnu nesreću

  • 10

Jedna osoba je preminula, a druga je lakše povređena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Do pucnjave je došlo na Voždovcu u ulici Miška Jovanovića kod broja 5 kada je nepoznata osoba na skuteru pucala u Stefana T. (28) i u njega ispalila više hitaca posle čega je preminuo.

Ubijeni je imao više ustrelnih i prostrelnih rana, a kako se nezvanično saznaje, motiv pucnjave jesu poslovi u vezi sa narkoticima.

Ubijeni mladić sedeo je na mestu suvozača, a drugi, na mestu vozača, odmah je posle pucnjave pohitao da ga odveze u Urgentni centar, međutim, u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta doživeo je saobraćajnu nesreću posle čega je na to mesto, u 00.32 sati, došla Hitna pomoć.

VIDEO: Upucan muškarac u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    23. jul 2019 | 08:34

    U srbiji je stanje bezbedno srbija je na pravom putu u zlatna doba. Tako neki mocni ljudi kazu.

  • Tamara

    23. jul 2019 | 08:53

    Zasto devedeset,bilo je toga i dvehiljadite i dvehiljade desete i dve hiljadedevetnaeste zasto poredite ratno stanje sa ovim godinama.

  • Kica

    23. jul 2019 | 07:45

    Dal slucajno nisu poznati policiji od ranije? Njih ne treba hapsiti nego pusti te ljude da se sami izmedju sebe istrebe. Na kraju uhapsite one naj jace i cao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA