≫ 

Smrt biznismena iz Novog Pazara i dalje misterija: Dozivao je pomoć, uspeo da izađe iz kuće. Uzalud

Na licu mesta i ispred biznismenove porodične kuće vidljivi su brojni tragovi krvi

  • 0
Nedzib Kacar, Nedzid Foto: Facebook/Nedzib Kacar

Poznati privrednik iz Novog Pazara Nedžib Kačar (60) pronađen je mrtav u porodičnoj kući u tom gradu. Za sada nije poznato da li je biznismen ubijen ili je sam sebi oduzeo život, po Novom Pazaru kruže razne priče.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je oko tri sata ujutru obaveštena o tome da je neidentifikovana osoba povređena u Radničkoj ulici, u naselju Rasadnik, i da su komšije čule Kačara kako zapomaže i poziva u pomoć.

- Na telu Kačara bilo je vidljivo nekoliko ubodnih rana, najverovatnije nanetih oštrim predmetom. Lekari su pokušali da ga spasu, ali je podlegao povredama. Naložena je obdukcija, posle koje će biti poznato više detalja o njegovoj smrti – kaže izvor “Blica” iz istrage.

Iako je, navodno, biznismen pozivao u pomoć i u jednom trenutku izašao iz kuće pokušavajući da se spasi, policija i Više tužilaštvo njegovu smrt još uvek nisu kvalifikovali kao ubistvo, niti je u ponedeljak bilo moguće dobiti bilo kakvu informaciju o ovom slučaju.

Na licu mesta i ispred biznismenove porodične kuće vidljivi su brojni tragovi krvi.

Nedzib Kacar, Nedzid Foto: Facebook/Nedzib Kacar

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je obavila informativne razgovore sa nekoliko osoba, ali nije poznato u kom svojstvu su od njih uzete izjave.

Kačar je u Novom Pazaru i gradovima Sandžaka postao poznat krajem dvadesetog veka, po povratku iz Francuske, kada je kao vlasnik osiguravajućeg društva i kompanije za uvoz i izvoz stekao bogatstvo trgujući sa Turskom. U tom periodu osnovao je i novine “Mond Pres”.

Bio je osnivač i predsednik upravnog odbora Pešter banke, prve regionalne banke u ovom delu zemlje, koja je nakon nekoliko godina rada otišla u stečaj.

Oprobao se i u politici, bio je osnivač Jugoslovenske progresivne inicijative, a potom još nekoliko partija i udruženja.

Poslednjih godina se povukao iz javnosti, govorilo se da ima ogromne finansijske probleme, a nekoliko puta je privođen i saslušavan zbog nasilja u porodici.

Pre šest godina uhapšen je zbog verbalnog napada na tadašnju suprugu, sa kojom je bio u brakorazvodnom postupku, a jednom prilikom je i pucao na njenu porodičnu kuću.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA