Detalji napastvovanja devojčice (8) kod Zrenjanina: Čekao da ostane sama, ušao u kuću i spopao je

Ceo slučaj otkrila je baka, koja je primetila da se devojčica čudno ponaša. Ona je sela i popričala sa detetom, a devojčice je otvoreno ispričala šta je doživela

  • 1

Policija je uhapsila Radomira Jovanovića (42) iz Ečke zbog sumnje da je silovao M. A. (8) iz Novog Sada, unuku ljudi kod kojih je radio za nadnicu.

Sve se, navodno, dogodilo 20. jula u kući devojčicine babe i dede u selu Botoš kod Zrenjanina, u kojoj je Jovanović povremeno radio na građevinskim poslovima.

- Devojčica je u trenutku napada bila na raspustu kod bake i deke na selu. Osumnjičeni, kojeg je porodica maloletnice angažovala na radovima na kući, iskoristio je trenutak kada je ona ostala sama, upao u kuću i napastvovao je. Ceo slučaj otkrila je baka, koja je primetila da se devojčica čudno ponaša. Ona je sela i popričala sa detetom, a devojčice je otvoreno ispričala šta je doživela - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Baka je odmah alarmirala policiju i prijavila čoveka koji je uhapšen u sredu 24. jula.

policija, policajac, istraga, uvidjaj, uviđaj, hronika, ilustracija,  policijski uviđaj, policijska traka Policija je uhapsila osumnjičenog; Foto-ilustracija: Shutterstock.

- Napadnuta devojčica je odvedena u bolnicu i pregledali su je lekari. Nisu joj utvrđene nikakve povrede, koje bi ukazivale na to da je silovana. Nakon što prikupi svu potrebnu dokumentaciju i izveštaje, tužilac će odlučiti da li će Jovanovića goniti za obljubu ili nedozvoljene polne radnje nad detetom - priča sagovornik.

U mestu Ečka, teško je bilo doći do porodice osumnjičenog, a meštani su rekli da nisu čuli ništa o hapšenju.

- Nisam čuo da je neko iz našeg mesta uhapšen. Jedine Jovanoviće koje znam to su  trojica braće koja su poznata po problematičnom ponašanju. Jedan je ubijen pre nekoliko godina, drugi je u zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, a sa trećim ne znam šta je. Znam da ni on nije cvećka i da se pre nekoliko godina razveo od žene zbog nasilja u porodici - rekao je jedan meštanin.

DEDA ODBIO DA DAJE IZJAVE

Deka devojčice (8) odbio je da daje bilo kakve izjave novinarima i oterao je reportere.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draksi

    26. jul 2019 | 01:38

    Na vešala! Koji ga osudi drugačije ista kazna! Sudjenje da bude javno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA