Detalji tragedije kod Žitišta: Ljuba i Dejan poginuli dok su se vraćali sa krštenja

Dejan je trebalo da putuje za Nemačku, pa su drugovi želeli da se počaste i rastanu pred put

  • 6
Dejan Foto: Facebook

Ljubomir Marinkov (25) i njegov najbolji prijatelj i komšija Dejan Tot (23) iz Srpskog Itebeja nastradali su u noći između subote i nedelje nakon što su se vraćali sa krštenja.

Naime, Ljubin najstariji brat je bio kum, pa su oba drugara bili na tom slavlju.

Kako saznajemo, Marinkov i Tot su bili na prvom rođendanu i krštenju ćerke njihovog zajedničkog prijatelja.

- Dejan je sutradan trebalo da putuje za Nemačku. Hteli su valjda da idu u Zrenjanin, da se počaste i rastanu pred njegov put... Eto kako je sve na kraju ispalo - kažu za Telegraf komšije.

Podsetimo, Ljubomir i Dejan nastradali su kada su svom silinom, vozeći se na motoru, udarili u traktor koji im se usred noći našao na putu. Imao je balirku i bio je loše osvetljen. Traktorista je uhapšen, a Srpski Itebej oplakuje momke, nerazdvojne drugove, koji su zajedno otišli u smrt.

Ljubomir je najmlađi od trojice braća u porodici Marinkov, a automobili i motori bili su njegova strast. Često su ga meštani viđali u radionici u svom dvorištu.

Dejan je Ljubin komšija i drug koji ima sestru Milicu.

Njihove porodice su se potresnim porukama pozdravile sa njima, a drugari će zajedno biti sahranjeni u zajedničkoj grobnici u utorak u 13 sati na lokalnom groblju u Srpskom Itebeju.

U ovom selu će sutra biti proglašen dan žalosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎹🎹🎹

    29. jul 2019 | 23:41

    Ako traktorista stvarno nije imao svetlo to je strasno i ne mogu da shvatim. Pa ljudi stavite bilo sta ,makar za 100 din kod kineza nek trepce nesto. Mozda je sudelovala i brzina, mozda i alkohol... Sad je kasno, u svakom slucaju...

  • Zec

    29. jul 2019 | 23:45

    Gine li se igde vise nego u nasoj zemlji?Stanje je alarmantno!

  • Besan

    30. jul 2019 | 00:36

    Od ovakvih traktorista mi je vise muka,u sred noci tumaraju bez svetla,osvetljavaju lampom sa mobilnog telefona,parkiraju gde stignu,a prikolice pune sena ne osvetljene....ma ima da se nabraja danima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA