≫ 

Vojnik presekao vene u dvorištu škole u Nišu: Odbijao pomoć dok je pored njega devojka plakala

I. V. je prevezen u niški Klinički centar i, na sreću, nije životno ugrožen

  • 31
Skola Bubanjskih heroja Nis Foto: Google Maps

Nišlija I. V, pripadnik Vojske Srbije, pokušao je danas oko 15 sati samoubistvo u dvorištu niške OŠ "Bubanjski heroji", gde je sebi žiletom naneo posekotine po ručnom zglobu i laktu.

Kako saznajemo, prolaznici koji su videli da se nešto dešava, pozvali su Hitnu pomoć, a oni policiju jer je I. V. bio agresivan i nije dozvoljavao da mu medicinska ekipa priđe.

- Jedna devojka je bila pored njega, plakala i ubeđivala ga da dopusti lekarima da mu pomognu, ali je on odbijao. On je bukvalno držao medicinsku ekipu u šahu, preteći da će se ubiti ako mu priđu. Drama je trajala petnaestak minuta nakon čega je stigla policijska patrola koja ga je savladala, pa je prebačen u niški Klinički centar, gde je ustanovljeno da nije životno ugrožen – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

On će, s obzirom da je reč o vojnom osiguraniku, biti prebačen na dalje lečenje u Vojnu bolnicu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza Bgd

    31. jul 2019 | 21:28

    Zašto ovoliko pljuvanje , niko nezna osim njega šta ga je nateralo na ovo , nisu svi jaki kao vi pojedinci pa da sve prebrodite bez osećanja . Ne mojte nikada da se sladite tudjom mukom nikad se nezna šta sutra može i vama da se desi !

  • Bakica

    31. jul 2019 | 22:04

    Koliko glupih komentara. Momak je, verovatno, bio u nekoj depresiji i to što je na javnom mestu uradio ne znači da nije želeo već je to vapaj za pomoć što znači da ima neki problem koji ne ume da reši. Ne treba ga osuđivati već mu pomoći. Vi koji ga osudjujete probajte bar da sebe bocnete iglom ili recnete po prstu, boli. Teška ga je neka muka naterala. U mom dugom životu poznavala sam dosta ljudi koji su izvršili suicid i uglavnom znam zašto su to uradili sem nekoliko mladih, ostala je tajna koju su odneli sa sobom.

  • Pepi

    31. jul 2019 | 19:26

    Razocarao se u ljubav,majmun.Nijedna nije vredna secenja vena,nijedna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA