≫ 

Optužnica protiv Ljubiše koji je izbo Sanelu u pošti: Jedva je preživela, ali je izgubila vid

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora

  • 2

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Ljubiše Pavlovića (55) iz Kučeva, za pokušaj ubistva Sanele Žuržić (38) iz Rakove Bare.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora. Osumnjičeni se tereti da je 9. aprila, oko 10 časova ujutru, u pošti u Kučevu, naočigled poštanskih službenika, napao Sanelu nožem i više puta je ubo u predelu vrata, glave i grudi, nanevši joj povrede opasne po život.

Ljubiša Pavlović Macarena Bend Foto: Facebook/Makarenabend Pavlovic

Ona se duže vreme lečila, ali je izgubila vid na levom oku i imala je brojne ožiljke na licu. Njene povrede bile bi teže da napadača nije savladao policajac Nikola Mišić, koji je bio u blizini i koga su građani pozvali. Skočio je na njega, oteo mu nož i uhapsio ga.

Osumnjičeni je bio u emotivnoj vezi sa Sanelom i radili su u istom orkestru, on je svirao harmoniku, a ona pevala. Pošto ga je ostavila, on to nije mogao da prihvati.

Sanja Žuržic, Kucevo Pošta u kojoj se dogodio zločin; Foto: ptinfo.altervista.org

Uz podizanje optužnice, tužilac je tražio produženje pritvora za osumnjičenog, u kome je od 9. aprila. Kada optužnica bude stupila na snagu, Viši sud zakazaće početak glavnog pretresa.

Da podsetimo, Ljubiša je pre napada sedeo u obližnjem kafiću i pio pivo, zatim je ustao i otišao u poštu gde je više puta nožem izbo ženu sa kojom je, kako se priča, ranije bio u vezi. Moguće ubistvo sprečio je pripadnik policije koji se tu našao.

Sanja Žuržic, Kucevo Radnici peru krv; Foto: ptinfo.altervista.org

Hororu u Kučevu prethodio je niz događaja. Kako se nezvanično pisalo, još jedan incident u kom je učestvovao Ljubiša Pavlović poznat pod umetničkim imenom Makarena bend, dogodio se u kafani. On je naime otkinuo konobarici minđušu sa uveta. Što se tiče njegove bivše partnerke Sanje, policiji je bila podneta prijava za uznemiravanje protiv njega i imao je zabranu prilaska.

Ljubiša Pavlović Macarena Bend Foto: Facebook/Makarenabend Pavlovic

Kobnog dana, u ranim jutarnjim časovima, Ljubiša je otišao u kafić u kome je Sanja radila kao čistačica i šutirao je vrata. Zatim je celo jutro sedeo u kafiću u blizini i vrebao kada će Sanja da izađe.

Sanja Žuržic, Kucevo Foto: ptinfo.altervista.org

Nakon što je izašla, on je pošao za njom i u pošti joj je zadao udarce nožem u predelu glave, vrata i grudi. Očevici navode da je krv šikljala dok ju je Ljubiša ubadao.

Kako se nezvanično saznaje, Sanja je prekinula ljubavnu vezu sa Ljubišom zbog drugog partnera, što on nije mogao da podnese, pa je uhodio i tako se odlučio na ovaj svirepi zločin.

VIDEO: Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće, oboje se međusobno optužuju za nasilje u porodici

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. avgust 2019 | 12:38

    Ljubav je macka,moze da mili oko tebe i odjedanput da te ogrebe samo tako,moramo prozremo tu ljubav i na vreme ili da prihvatimo ili odbacimo

  • Lord

    2. avgust 2019 | 14:52

    Dusanov zakonik-odseci mu ruku kojom je ubadao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA