≫ 

Interventna upala u kuću Dušana Silića u Jakovu: Traže ga zbog prebijanja bivšeg košarkaša Partizana

Dušan Silić je sin surčinskog biznismena, inače kuma Novaka Buhe, rođenog brata Ljubiše Buhe Čumeta

  • 0

Interventna jedinica policije upala je u kuću porodice Silić u Jakovu s obzirom na to da je u toku potraga za Dušanom Silićem zbog prebijanja bivšeg košarkaša Partizana Nemanje Bezbradice (26).

Kako Kurir saznaje, porodica tvrdi da Dušan Silić nije kod kuće.

Podsetimo, beogradska policija traga za Dušanom Silićem zbog sumnje da je juče oko 17.40 sati, pretukao bivšeg košarkaša Partizana i bivšeg dečka pevačice Dare Bubamare, Nemanju Bezbradicu. Kako Kurir nezvanično saznaje, Dušan Silić je sin surčinskog biznismena, inače kuma Novaka Buhe, rođenog brata prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

Bivši košarkaš Partizana, kako je Kurir pisan, nađen je u lokvi krvi na ulici u Jakovu. Hitna pomoć je konstatovala teške telesne povrede, zbrinula ga i o napadu obavestila policiju.

Nemanja Bezbradica Nemanja Bezbradica, Foto: ATA Images

Bezbradica je za crno-bele igrao od 2013. do 2015. godine, a naš izvor navodi da je krilni centar u jednom trenutku bio bez svesti i da je prevezen u Urgentni centar.

Bezbradica je poznat i po tome što je donedavno bio u vezi sa srpskom pevačicom Darom Bubamarom. Međutim, nedavno se pojavila vest da je par raskinuo. Košarkaš je navodno zaprosio pevačicu koja je odlučila da stavi tačku na ovu vezu, jer ne želi brak.

Nemanju i mene povezuju strast i odličan seks. Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. To mi jako prija i jednostavno smo kompatibilni. Sportista je, fizički je jak i izdržljiv u krevetu - rekla je Dara o Nemanji krajem 2017. godine.

Bezbradica trenutno igra za Beovuk, a u Partizan je došao u vreme Duška Vujoševića koji ga je čak i izbacivao iz tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA