≫ 

Zapio se na vašaru, krenuo kući, pa krao automobile: Od policije se čak 3 dana krio u žbunju

U ovoj varoši na obali Dunava nije retkost da ključ ostane u automobilu

  • 3

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, A. S. (21) iz Topolovnika osuđen je pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na sedam meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila.

Ovo krivično delo on je, u dva navrata, počinio u noći između 2. i 3. avgusta, vraćajući se pijan sa vašara u Velikom Gradištu. Usput je, ispred jedne kuće, opazio parkirani "jugo" sa ostavljenim ključevima u kontakt-bravi motora. Ušao je u auto i vozio se njime sve dok je bilo benzina u rezervoaru.

3 DANA U ŠIPRAŽJU

Nakon toga je napustio vozilo i tada spazio parkirani kombi firme "Eskom", takođe sa ostavljenim ključevima. Ušao je u vozilo i odvezao se, ali su ga videli radnici ove firme i odmah alarmirali policiju. Ubrzo je nastala potera, ali je A.M. uspeo da napusti vozilo i pobegne u šipražje. Tu se krio naredna tri dana, nakon čega je lociran i uhapšen.

Prilikom saslušanja kod osnovnog javnog tužioca, on je priznao delo i zatim osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu, uz obavezu plaćanja sudskih troškova.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.m

    8. avgust 2019 | 17:56

    Nije ukrao bili kljucevi pozajmio,otkud ce peske ici pijan svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA