≫ 

Uhapšen vozač BMW-a, osumnjičen da je izazvao stravičnu saobraćajku u kojoj je poginulo 4 mladih

Saobraćajna nesreća se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac

  • 18
Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija Foto: Telegraf

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, upravljajući vozilom "BMW", izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule 4 osobe, dok su 4 osobe zadobile povrede.

Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija U stravičnoj nesreći kod Ljiga poginulo je četvoro, Foto: Telegraf

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada su se sudarila dva vozila - "BMW" i "dačia". Sudar se dogodio kod mesta Županjac na Ibarskoj magistrali, a kod skretanja za Bogovađu. 

Nezvanično, u "BMW-u" su se nalazile četiri osobe, tri mladića i jedna devojka, koja je poginula.

U "dačii" se takođe nalazilo četvoro mladih, a troje je poginulo.

Prema informacijama sa lica mesta, i ostali putnici su životno ugroženi.

VIDEO: Jeziva nesreća kod Ljiga: BMW jurio, zakucao se u 4 mladih i gurao ih 70 metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    9. avgust 2019 | 08:49

    Fascinantna mi je cinjenica da je u svakoj drugoj nesreci,gde se pominje bahata voznja,gubitak kontrole,smrtni ishod,vedno vozilo obavezno BMW. I U niskoj banji je bilo vozilo bmw naletelo na mladica...pa katasttofa! Sta oni mise,sednu u bmw pa kao da su u avion seli! Uzas jedan

  • SrbskiBek

    9. avgust 2019 | 08:44

    Sve je dozvoljeno !!! Ako ti je tata .."neko" !!!!!!!

  • Miloš

    9. avgust 2019 | 09:23

    Pod hitno postaviti što više stacionarnih radara, posebno na frekventnim pravcima, česte kontrole vozača na alkohol i droge.. Strožiji zakon za prekešioce, zabrane upravljanja na duže periode, veće novčane kazne, i za teže povrede iz bezbednosti u saobraćaju, vožnja u pijanom stanju, veliko prekoračenje brzine privremeno ili trajno oduzimanje vozila. Nasilnička vožnja posebno po urbanim i naseljenim mestima, trajno oduzimanje vozila, oduzimanje dozvole na min 5 godina i društveno koristan rad min 6 meseci, posebno rad na putnoj infrastrukturi. Bez povlaštenih, bez izuzetka. Veća odgovornost i kazne za odgovorna lica u putarskim preduzećima za stanje na putevima. Ovde država mora da definiše šta su standardi za minimum kvaliteta za određene vrste saobraćajnica. Uvesti pod hitno službu za obilazak i nadgledanja puteva radi uočavanje oštećenja koja se moraju hitno obeležava i sanirati, a ne čekati da se negde nešto dogodi pa tek onda reagovati.... Tako ćemo verovatnije sačuvati više života, ovo stvarno više nema veze s mozgom. Pod hitno sve raspoložive kapacitete saobraćajne policije na puteve da se ovaj negativan trend zaustavi... MUP da sklapa honorare ugovore sa licima saobraćajnom profila, policajcima u penziji radno sposobnim da vrše kontrolu brzine radarima koje je nemoguće resetovati i brisati podatke kako bi se što špe i što više prekršioca idebtifikovalo i isključio iz saobraćaja. Dakle mogućnosti postoje, pitanje je ima li volje i hrabrosti da se kao društvo i država suočimo sa ovim pogubnim problemom i da ovo svede na minimum!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA