≫ 

Detalji jezive nesreće kod Ljiga: BMW jurio, zakucao se u 4 mladih i gurao ih 70 metara

Pogunulo je četvoro, a još četvoro je životno ugroženo

  • 78
Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija

Foto: Telegraf

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao mladić (27). U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povređene.

Kako piše Blic, "dačija" kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretala se iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njih naleteo BMW koji je došao iz pravca Čačka.

Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija

Dačia je potpuno smrskana/ Foto: Telegraf

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara. "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac

Ovde se dogodila stravična nesreća / Printskrin: Google Maps

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene. Nezvanično, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Jedan od četvoro povređenih, mladić S.I. (20), teže je povređen i nalazi se u bolnici u Valjevu. Policija je obavila razgovor sa njim.

Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija

Foto: Telegraf

On je sedeo na zadnjem sedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. Zadobio je teže telesne povrede.

Podsećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac.

VIDEO: Jeziva nesreća kod Ljiga: BMW jurio, zakucao se u 4 mladih i gurao ih 70 metara

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA