≫ 

Nikola je BMW-om ugasio 4 mlada života: 3 druga zajedno otišla u smrt, Katarina umrla pored sestre

Najlakše povrede pretrpeo je upravo Nikola M. koji je i napravio udes

Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac Foto: Privatna arhiva

Četvoro mladih ljudi je poginulo, a još četvoro teško je povrešeno danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, kod Lazarevca, kada je Nikola M. (27) automobilom BMW velikom brzinom naleteo na "dačiju" koja se tek uključila u saobraćaj.

Stradali su Aleksandar Savatić (22), taksista iz Valjeva koji je bio za volanom "dačije", njegovi saputnici i prijatelji Đorđe Subotić (19), Đorđe Belušević (22), kao i studentkinja Katarina Ivanković (20), jedna od putnica u BMW-u kojim je upravljao Nikola M.

Saobracajna nesreca zupanjac, Đorđe Subotić Đorđe Subotić Foto: Privatna arhiva

Prema do sada poznatim informacijama, u "dačiji" su se nalazile četiri osobe, među kojima i teško povređeni maloletnik S. S. (17).

Do stravične saobraćajne nesreće oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju", a koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara nakon čega je završio u livadi.

Saobracajna nesreca zupanjac, Đorđe Belušević Đorđe Belušević Foto: Privatna arhiva

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

MLADIĆ IZ AUTOMOBILA SMRTI SE "NIČEGA NE SEĆA"

Mladić Stefan I. (20) iz Lazarevca, jedan je od četvoro povređenih u sudaru, pretrpeo je teže povrede i nalazi se u bolnici u Valjevu. On je sedeo na zadnjem sedištu iza Nikole M. i, kako se sumnja, pored stradale Katarina Ivanković, a prilikom policijskog ispitivanja je rekao da se ničega ne seća.

Saobracajna nesreca zupanjac, Aleksandar Savatić Aleksandar Savatić Foto: Privatna arhiva

Teške povrede zadobila je i Katarinina sestra, a inače Nikolina devojka, Kristina Vasiljević (23), koja je u trenutku sudara sedela na suvozačevom mestu. Nesrećna devojka zadobila je prelom pršljenova i rebara, kao i povredu bubrega.

Teže povrede zadobio je i Stefan Matović, koji se u momentu sudara takođe nalazio u automobilu "bmw".

Katarina Ivanković Katarina Ivanković Printskrin: Facebook/Katarina Stamenković

Najlakše povrede pretrpeo je upravo Nikola M. koji je i napravio udes.

Podsećamo, njega su pripadnici MUP u Beogradu uhapsili zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

POZAJMIO AUTOMOBIL, PA NJIME ODUZEO ŽIVOTE

"Bmw" kojim je ludačkom brzinom upravljao Nikola M. i usmrtio četiri mlade osobe, pripada njegovom prijatelju Stefanu Matoviću (28), koji je bio u automobilu i teško je povređen, saznaje "Blic".

Nikola Mihailovic, Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija Sumnja se da je Nikola M. izazvao nesreću Foto: Facebook

Kako saznajemo, Matović je kobne večeri dao drugu da vozi automobil, što je on učinio vozeći 170 na sat.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    10. avgust 2019 | 06:29

    Коњске снага испод хаубе је страшна ако је магарац за воланом !

  • Nikola

    10. avgust 2019 | 04:08

    Po ko zna koji put kažem RUDNIK! Ustane doruckuje, pa na kopanje, ruča lepo pa na kopanje, večera, tuširanje pa krevet i tako bar, bar pola svog života! A dnevnice koje zaradi idu za žrtve-njihovim najbližim. Da to postoji nikom nebi palo na pamet da dovede sebe i druge u situaciju da naprave ovako nesto

  • zak

    10. avgust 2019 | 06:55

    Sada u zatvoru da provede 170god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA