≫ 

Obdukcija otkrila jezive detalje pokolja u Jabukovcu: Ubica ispalio 10 hitaca, svi bili smrtonosni

Prema rečima nadležnih, ovaj pokolj je počinio neko ko je već ubijao

  • 7
Jabukovac Salaš na kom su se desila ubistva, Printskrin: ZA Media Televizija

Obdukcija ubijenih Kazimirovića u zaseoku Jabukovca obavljena je tokom noći i rezultati su pokazali da su svi ubijeni iz vatrenog oružja, tačnije pištolja.

Prema rečima nadležnih, ovaj pokolj je počinio neko ko je već ubio. Ubica je u žrtve pucao 10 puta i svi meci su bili smrtonosni. Nadležni su zapanjeni hladnokrvnošću ubistava.

MUŠKARAC "OVEREN" 5 PUTA

U Raju Kazimirovića je pucano čak pet puta, četiri metka završila su u grudnom košu, jedan u glavi. Majka i sestra su ubijene sa po dva metka direktno u glavu. Četvrta žrtva ubijena je sa jednim metkom koji joj je ispaljen u predelu usne, a završio u lobanji.

Kako navode obducenti, koji ne pamte ovakvo smaknuće, prema položaju ulaznih rana smatra se da je u pitanju samo jedan ubica jer je tačno znao šta radi.

ZAKOPANI DUKATI

Meštani pričaju da se po selu govorkalo da je Raja našao zakopane dukate. Ali, s druge strane, izgledali su kao da nemaju za hleb, imali su stoku, ali su se svađali i tužili s ljudima. Jedan od tri traktora je kupljen navodno za keš, pa se po tome videlo da imaju novca. Ni sa kim se nisu družili. Njihov salaš je izdvojen od ostatka zaseoka.

Istraga se nastavlja.

Poslušajte šta kažu meštani zaseoka:

(Telegraf.rs / Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor

    10. avgust 2019 | 11:32

    Može biti i naručeno ubistvo,imao je sukobe sa mnogima,ima još tih kriminalnih grupa sa ratišta gde su stekli iskustva i motiv za lakom zaradom.

  • Ljubiša

    10. avgust 2019 | 12:43

    Tu selendru staviti u karantin (kao da imaju ebolu).Nema izlaska iz sela,nema ulaska...

  • goran

    10. avgust 2019 | 13:55

    Čovek verovatno nije imao nikakve dukate ali je ljubomorni komšiluk to verovatno pričao svuda okolo sa namerom da ove ljude neko tipuje i ubije. Užas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA