Dragoljub je u nesreći kod Ljiga izgubio sestrića, a sin mu je teško povređen: Molim Boga da preživi

Dragoljub Stevanović je u stravičnoj saobraćajki izgubio sestrića, Đorđa Subotića, a sada se moli za život svog sina Stefana

  • 2
Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac Foto: Privatna arhiva

Dragoljub Stevanović, otac povređenog Stefana (17) i ujak Đorđa Subotića (19) poginulog u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Ljiga, kuka za sestrićem i moli Boga za sina.

Pridržavajući se za ogradu, nesrećni čovek nekako se domogao stolice, a onda ne krijući suze, naglas je počeo da nariče.

- Niko da mi javi šta se tačno desilo. Celu noć nema dece, da dođu kući, pa sam njihov nestanak ujutru prijavio policiji. Kažu mi da se ne sekiram, da ništa nije sigurno - priča on. Kako kaže za Informer, sin i sestrić su kobne noći iz kuće izašli u 21.30 i do ponoći se nisu vratili. Telefoni su im bili nedostupni, pa je zabrinuti Dragoljub otišao u policiju i prijavio njihov nestanak.

- Tek u petak kasno popodne, nakon identifikacije svih žrtava iz "dačije" stigla mi je potvrda da mi je sestrić stradao, a sin teško povređen - rekao je on.

Sa svojim sinom, koga je majka ostavila sa 5 godina i preudala se, Dragoljub je odgajao i sestrino dete Đorđa. Njegova majka Aleksandra živi i radi u Švajcarskoj, a brigu o sinu poverila je rođenom bratu. On je, kako se saznaje, završio školovanje, zaposlio se i svaki dinar delio sa ujakom i bratom.

Saobraćajna nesreća, Ljig, Županjac, uviđaj, policija Smrskana "dačija", Foto: Telegraf

Komšiluk o Dragoljubu i deci ima samo reči hvale.

Ni Stefan, ni Đorđe nisu bili bahati. Deca kao i svaka druga. Niko ne zna gde su se oni preksinoć zaputili i kako se i šta dogodilo - priča komšinica.

Stefanova majka Snežana je stigla iz Svilajnca. U dvorište kuće ušla je plačući, a potom se uputila za Beograd.

Podsetimo, sat iza ponoći u petak, dogodila se teška saobraćajna nesreća kada se BMW, koji je vozio 170 km/h zakucao u "dačiju". U tom vozilu je, pored Stefana i Đorđa, bio i Đorđe Belušević (22), Stefanov i Subotićev komšija, sa kojim su se družili. I on je, kao vozač Aleksandar Savatić, nastradao na licu mesta.

Na licu mesta poginula je i studentkinja Katarina Ivanković (20), koja se nalazila u BMW-u. Vozač BMW-a Nikola M. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje, dok su ostali putnici iz tog automobila teško povređeni i nalaze se u bolnici.

Katarina Ivanković Katarina Ivanković, Foto: Facebook/Katarina Stamenković

Do stravične saobraćajne nesreće oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju", a koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara nakon čega je završio u livadi.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KRISTINA

    10. avgust 2019 | 21:58

    BOŽE DRAGI KOLIKO SE MLADIH ŽIVOTA UGASI ZBOG NEPAŽNJE BAHATIH VOZAČA.DUBOKO SAUČEŠCE PORODICAMA🖤🖤🖤🖤😪😪😪😪NEKA POCIVAJU U MIRU DUŠE DRAGE🙏🙏

  • Sofija

    10. avgust 2019 | 22:28

    Ovaj zločin okarakterisati kao četvorostruko ubistvo sa predumišljajem. I svakog sledećeg koji nedaj Bože nešto slično uradi maksimalno kazniti bez mogucnosti da mu se kazna skrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA