≫ 

Četvorostruko ubistvo kod Jabukovca izvršeno iz koristoljublja: Sumnja se da je izvršilaca bilo više

Sam način izvršenja dela unosi i sumnju da je ubica ili više njih, možda i profesionalac

  • 2
Jabukovac, policija Printskrin: RTS

Četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića u zaseoku vratna kod Jabukovca najverovatnije je, pišu Novosti, počinjeno iz koristoljublja.

Prema nezvaničnim informacijama, forenzičari su u kući otkrili tragove premetačine, a, navodno, u zločinu su korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

Policijski rad dodatno otežava i činjenica da je od ubistva do pronalaska tela prošlo nekoliko dana (dva, a možda i više), što je zločincima dalo dovoljno vremena da pobegnu. Zasad postoi nekoliko pravaca istrage, a policija i tužilaštvo ne izlaze sa činjenicama u javnost kako bi što pre sklopili kockice kvavog pira.

- U toku su vrlo osetljive operativne radnje koje bi trebalo da dovedu do izvršioca ovog krivičnog dela - saznaju Novosti od izvora bliskih istragi.

Sam način izvršenja dela unosi i sumnju da je ubica ili više njih, možda i profesionalac. Na licu mesta, nezvanično saznaju Novosti, nisu pronađene sve čaure. Iako je četvoro ljudi ubijeno sa ukupno 10 metaka, krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova beživotna tela - nema.

Podsetimo, četiri tela u petak je pronašao komšija koji je došao kod Raje Kazimirovića (72) kako bi kupio jagnje.

Pored Kazmirovića, koji je upucan sa 4 hica dok je bio na traktoru, ubijeni su njegova majka Dragica Kazimirović stara 93 godine, sestra Ljubinka Oprilkić (76), koja je došla iz Nemačke i njena ćerka Dragana.

Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

Jedna od komšinica, Javorka Petrikić, kaže da meštani ni ne slute šta je moglo da se dogodi.

- Samo smo čuli da su nađeni mrtvi i videli smo puno policije - kratko je poručila priča Javorka.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blade

    12. avgust 2019 | 06:34

    Kakvo koristoljublje, osveta iz nekih razloga, nema krvi, nema caura, očigledno nisu tu ubijeni vec su donešeni na to mesto.. Odradjeno profesionalno, očigledno.

  • Borko

    12. avgust 2019 | 06:51

    Deluje mi mnogo nesposobna policija ili pokusavaju nekog da zastite ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA