≫ 

Auto naglo skrenuo, motor na kome je bilo i dete se zakucao u njega: Nova nesreća u Srbiji (VIDEO)

Strava i užas u jednom delu Srbije

  • 57

Društvenim mrežama kruži snimak jezivog sudara koji je pogodio veliki deo javnosti.

Ono što se zna jeste da je do nesreće došlo na starom putu Kraljevo-Čačak, da su na motoru bili muškarac i dete, kao i da su se lekari jedva izborili za njihove živote.

Korisnici društvene mreže Fejsbuk pišu da je "vozač automobila Rumun, da se izjasnio da je kriv, kao i da je pušten iz pritvora".

Mnogi komentarišu da "motorista nije išao dobrom stranom, da je on glavni krivac", dok oni koji poznaju ovaj put pišu  da je "ograda napravila optičku varku i da izgleda kao da je razdelna linija, a samim tim i da motorista ide suprotnom trakom, da je put užasan i da izgleda mnogo šire na snimku nego što jeste, da je motorista dao sve od sebe da izbegne sudar..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da li ste slepi???

    12. avgust 2019 | 14:38

    Motor je isao pravo svojom trakom, a rumun je sa goavnog puta skrenuo i pri tom nije propustio motoristu koji ima pravo prvenstva....

  • SKAKAVAC

    12. avgust 2019 | 17:54

    Svakom pametnjakovicu koji misli da ja ovaj sa automobilom koji je presjekao put ovom motoristi imao pravo skrenuti u levo ne sacekati i dozvoliti da motorista prodje treba oduzeti vozacku dozivotno jer nemaju pojma o pravilima voznje

  • mm

    12. avgust 2019 | 17:42

    Ljudi jel ste vi slepi ili se pravite slepi i ludi? Bela linija na snimku je vrh ograde, udes se desio na sredini trake od vozaca motora. Ako ne verujete pogkedajte sleper koji ide svojom trakom a on je svojom sirinom do bele linije na putu... Auto 100% kriv. I motor nije isao velikom brzinom jer su pali do 10m od mesta udesa a to je brzina oko 50kmh. Tako da vozaci obratite paznju na ostale ucesnike u saobracaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA