≫ 

Detalji krvavog obračuna u Sjenici, rafal nakon svađe: Izrešetao dva brata zbog duga od 900 evra

Asmir je preminuo na licu mesta, dok je Almirovo stanje stabilno

  • 11
Asmir Metović, ubijen u Sjenici

Ubijeni Asmir Metović Foto: Facebook

U pucnjavi koja se dogodila u subotu u Sjenici ubijen je Asmir Metović (28), dok je njegov brat Almir (30) teško ranjen.

Braću Metović, kako saznaje “Avaz”, izrešetao je njihov poznanik D.P. (28) u selu Gornja Vapa na Pešteru, zbog neraščišćenih računa.

Kako su ispričali meštani ovog sela, zločinu je prethodila rasprava mladića, a potom je usledio rafalni pucanj, nakon kojeg se začulo zapomaganje ranjenog, dok je drugi nepomično ležao. Osumnjičeni, D.P. se dao u beg, a reč je navodno o sinu lokalnog preduzetnika.

Ranjeni Almir je zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda upućen na lečenje u Klinički centar u Kragujevcu. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i nije životno ugrožen.

- Žrtve i napadač su se odranije poznavali, a braća Metović su jedne prilike prebili D.P. Znam i da su mu dugovali oko 900 evra - ispričao je izvor “Avaza”.

Pistolj pucnjava pucaj

Ubio jednog brata u Sjenici, drugog ranio Foto: Pixabay

Ubistvo i ranjavanje su se dogodili u blizu kuće žrtava napada.

- Strašno je bilo. Odjednom su se začuli rafali. Izrešetao je dvojicu braće i pobegao. Krvi je bilo dosta. Nismo znali šta nas je snašlo - kazao je jedan meštanin za Kurir.

D.P. je i dalje u bekstvu, a za njim se intenzivno traga.

Većina počinilaca teških krivičnih dela u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu pokušava da se, seoskim putevima preko planine Rogozne ili preko nepristupačnih delova Peštera, domogne Kosova i Crne Gore, a potom i Bosne. Mnogi u tome i uspevaju. Jedan Tutinac, koji je u Novom Pazaru ubio dve osobe, preko Kosova, Albanije i Italije stigao je u Nemačku gde je počinio još tri ubistva. Trenutno je tamo na doživotnoj robiji.

VIDEO: "Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje"

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    12. avgust 2019 | 12:17

    Dugovali mu pare pa ga još i pretukli. Neće svako olako da pređe preko bahatosti. Nema danas jačih. Dođe đavo po svoje. No, nikako nije dobro. Mladi ljudi trunu u zemlji i zatvorima. Zlo!

  • Ida

    12. avgust 2019 | 18:30

    Znam momka,Dicko... predobar momak ali ova dvojica su kao neke face glumili po sjenici. Još su ga maltretirali istukli i on je pucao na njih. Daj Boze nikad da ga ne pronadju.

  • Np

    12. avgust 2019 | 13:05

    Kazu da su mu ubijeni dugovali novac i još ga maltretirali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA