Uhapšen rukovodilac Komore medicinskih sestra u Užicu: Uzeo 2.000 evra da bi zaposlio jednog čoveka

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3
Bankar Foto: Pixabay/janeb13

Policija u Kraljevu uhapsila je G. T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice, zbog sumnje da je primio 2.000 evra mita kako bi zaposlio jednog muškarca.

Kako se sumnja, G. T. je u periodu od aprila do jula ove godine od jednog muškarca iz Užica tražio i primio 2.000 evra da bi predložio rukovodiocu Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije da sa njim ponovo zasnuju radni odnos na određeno vreme.

Mito Deo mita koje je G. T. uzeo, Foto: MUP

Uhapsili su ga pripadnici MUP, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rocky68

    14. avgust 2019 | 15:08

    Proverite mao u Eps-u tamo e normalna pojava da za jedno 3000 evra zaposlis coveka, sto je jos tuznije, isti koj kupuje radno mesto, predhodno je kupio diplomu vise strucne spreme, odgovarajuce struke.Posle ginu nam ljudi na radnim mestima.

  • Лицемер

    14. avgust 2019 | 13:51

    Од априла до јула му је тражио мито ! ? Какви смо то људи постали ?

  • lela

    14. avgust 2019 | 19:51

    Srbija je na pravom putu u zlatno doba rece veliki covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA