≫ 

Stručnjaci tvrde: Devojčica (6) koju je očuh iz Melenaca seksualno uznemiravao govori istinu

Izveštaj Centra za socijalni rad biće ključni dokaz u postupuku protiv Živice Ć.

  • 14

Izjava šestogodišnje devojčice za koju se sumnja da je seksualno uznemiravao očuh Živica Ć. (42) iz Melenaca kod Zrenjanina, a u kojoj govori užasne detalje o torturi koju je proživljavala, autentična je po proceni stručnjaka.

Nakon razgovora sa devojčicom koja je ispitana u okviru istrage protiv njenog očuha, kog je majka devojčice, a njegova nevečana supruga Z. R. prijavila za seksualno nasilje, stručnjaci koji rade na slučaju su procenili da devojčica govori istinu, nezvanično saznaje Blic.

- Izveštaj Centra za socijalni rad biće ključni dokaz u postupku koji se vodi protiv Živice, s obzirom na to da dete koje ima 7 godina nema procesnu sposobnost. Samim tim, ono što predstavnik Centra za socijalni rad napiše, odnosno njegov izveštaj, predstavljaće pisani dokaz. Njega brani onaj ko ga je napisao u svojstvu svedoka - kaže izvor Blica.

Podsećanja radi, izvor Blica ispričao je da je šestogodišnjakinja rekla da ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju bolelo, te je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su sestra i ona bile same s njim kod kuće.

- Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio svoj polni organ i dodirivao se - rekao je ranije izvor upućen u slučaj i dodao da tu nije kraj, već je devojčica pričala u i raznim gnusnim stvarima koje su pratile seksualno nasilje.

Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Izvor navodi i da je devojčica rekla da ju je očuh navodio da polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem.

Prema saznanjima ovog lista, majka devojčica ispričala je da je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja ćerke kad je jednog dana ušla u kupatilo i videla Živicu kako dodiruje dete blizu polnog organa.

Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao posle kupanja, a kada mu je pripretila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i pretio da će je ubiti i zapaliti - dodaje izvor lista.

Z.R. je takođe ispričala da ju je vanbračni suprug maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je pretio ubistvom. Još užasa je isplivalo davanjem izjava članova porodice osumnjičenog. Naime, Živičina majka navodno je priznala da ju je sin kao mladić, pre 25 godina, silovao.

Centar za socijalni rad procenio je da postoji visok rizik po njihovu bezbednost pa ih je smestio u Sigurnu kuću. Živica Ć. je prekjuče izveden pred zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nene

    15. avgust 2019 | 12:12

    Ja ne razumem ove zene koje se udaju 1000 puta. Jel ti pukao prvi brak,imas decu cuti brate I zivi za tu decu a ne primoravas tu decu da zive sa covekom koji im nije nista.

  • Boris

    15. avgust 2019 | 12:02

    Sta je sada sa poligrafom,zasto otac nije podvrgnut poligrafskom ispitivanju jer u ovom slucaju nije iskljuceno da zena laze,a i sestogodisnje dete je lako uzeti pod svoje.

  • Ццц@

    15. avgust 2019 | 10:53

    @PRC А мало ти је чудна и изјава његове мајке да је и њу силовао када је имао 25 год?! НЕ БУДАЛИ, ЗБОГ ТАКВИХ НЕВЕРНИХ ТОМА ПОПУТ ТЕБЕ СВЕ ВИШЕ ИМА НАСИЉА СА СМРТНИМ ИСХОДОМ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA