• 20

Beograđanin popio 3 vijagre, pa umro od srca tokom seksa u kolima

U kolima je bio sa sadašnjom partnerkom, jer se sa ženom razišao

  • 20

Beograđanin (57) iz naselja Kaluđerica preminuo je od srčanog udara u svom automobilu tokom seksualnog odnosa sa svojom tri godine starijom partnerkom nakon što je uzeo prekomernu dozu preparata za potenciju.

Kako Kurir saznaje, ova nesvakidašnja tragedija dogodila se pre nekoliko dana, oko dva sata ujutru, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu.

Preterao

- Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom devojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za lekovima za potenciju "vijagra", koje je sa sobom poneo. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah delovala, odlučio je da popije još dve, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesrećnom čoveku je pozlilo.

- Prekomerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovek na mestu ostao mrtav. Unezverena žena uspela je nekako da ga pomeri, a kada je videla da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspešno - dodaje naš sagovornik.
On kaže da je telo poslato na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

Pozvala unuku i zeta

- Zanimljivo je da se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i porodica žene koja je prijavila slučaj. Naime, ona je u panici pozvala svog zeta i unuku, pa su oni došli po nju - kazao je sagovornik našeg lista.

Policija, koja je satima radila uviđaj, imala je te noći i neprijatnu dužnost da obavesti porodicu preminulog o tome šta se dogodilo.

- Reč je o čoveku koji je rastavljen od supruge, a u kolima je bio sa ženom sa kojom je u ljubavnoj vezi. Kako je ovde u pitanju zadesna smrt, policajci su morali da pozovu porodicu i obaveste ih. Međutim, kada su kontaktirali s decom preminulog i zamolili ih da dođu po automobil, oni su odgovorili da ih nije briga ni za njega, a ni za kola, čim su čuli od čega je preminuo i pod kojim okolnostima - naveo je izvor Kurira.

Šta je vijagra

"Vijagra" ili sildenafil-citrat je lek koji se koristi za tretiranje erektilne disfunkcije i pulmonalne arterijske hipertenzije. Prema podacima dostupnim na internetu, počinje da deluje 12 minuta do pola sata od uzimanja, a najjači efekat ima sat vremena po ispijanju. Lekari savetuju da se sam lek popije pola sata pre planiranog seksualnog odnosa, a prekomerna doza uglavnom se završava kobno.

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • JA

    Koliko glup treba da budes pa da ne procitas uputstvo onoga sto uzimas. Takvih mi nije zao.

  • Zena

    Kada ce ljudi shvatiti da stare? Muskarac u 57.godini je sexuslno aktivan i cemu kompeksi? Ako ima problem , neka ide kod dr a ne da umre zbog dokazivanja "muskisti".

  • Rastko

    Beogradjani ne koriste vijagru ovaj mora da je bio iz unutrasnjosti

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima