≫ 

Novi detalji zločina kod Jabukovca: Ubice su osim novca uzele i sve papire jedne od žrtava masakra

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući

  • 8
Jabukovac, Dragana Jozeljic Printskrin: Youtube, privatna arhiva

Nepoznati počinioci, koji su na imanju Kazimirovića u Jabukovcu svirepo ubili domaćina Raju, njegovu majku, sestru i sestričinu Draganu Jozeljić (53) iz kuće su, osim novca, najverovatnije odneli i sva Draganina dokumenta.

Kako "Blic" saznaje, Draganina dokumenta među kojima je i pasoš nisu pronađeni u kući, te se sumnja da su egzekutori tokom premetačine, iz za sada nepoznatih razloga, odneli sa sobom i sva dokumenta Rajine sestričine Dragane, najmlađe žrtve zločina.

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući, s obzirom da pare nisu pronađene u domu Kazimirovića. Međutim, ubice su nakon ubistva i premetačine napravile kobnu grešku, jer im je prilikom bega na imanju ispala novčanica od 50 evra. 

Jabukovac Printskrin: Youtube

Ubistva na imanju Kazimirovića, prema do sada poznatim informacijama, počinilo je više osoba, a prema načinu likvidacije jasno je da se radi o profesionalcima.

Istraga je pokazala i da je Raju Kazimirovića i njegovu sestru Ljubinku ubio isti čovek. Raja je ubijen sa 5 metaka, od kojih su četiri locirana u predelu stomaka i grudnog koša, a petim je "overen" u glavu, dok je Ljubinka ubijena sa jednim metkom u predelu usana.

Nesrećna Dragica u svojoj desetoj deceniji života i njena unuka Dragana ubijene su sa po dva metka u glavu, istim oružjem. Na mestu zločina, međutim, nisu pronađene sve čaure, a nije pronađena ni krv žrtava.

Posebne poteškoće u istrazi predstavljaju to što su tela pronađena nekoliko dana nakon zločina, što su Kazimirovići živeli izolovano u zaseoku, ali i to što je Kazimirović bio u zavadi sa velikim brojem ljudi.

VIDEO: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    16. avgust 2019 | 09:04

    Gospode,meni ovo izgleda kao scenario nekog filma.Ovo je strasno I pocinioce treba oduditi na streljanje!

  • Dalibor 76

    16. avgust 2019 | 09:21

    Prvi put u životu navijam za Miliciju da ih što pre uhvati jer ovo nije divlji zapad A ,presuda da bude ista kao delo što su počinili. Puno sreće Miliciji

  • Miki

    16. avgust 2019 | 10:28

    Biće to ista priča kao i sa pokojnom jelenom ostaće nerešeno ubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA