• 14

Jovana pretukla muža jer je hteo seks posle svađe: Bizarni detalji porodičnog nasilja na Zvezdari

Pljuštale su teške reči između supružnika

  • 14

Jovana Đ. (31) sa beogradske opštine Zvezdara priznala je juče na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu da je u utorak uveče metlom pretukla muža Damjana (30) u stanu, nakon što je odbila seks s njim! Jovana je nakon batinanja zapretila Damjanu da će skočiti sa terase zajedno sa bebom ako pozove policiju, ali je po dolasku patrole savladana i uhapšena.

Nakon saslušanja izrečena joj je zabrana prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa mužem. Prema rečima našeg izvora iz istrage, porodična drama je počela u utorak oko 19.30, nakon što je Damjan ušao u iznajmljeni stan u Ulcinjskoj ulici, gde žive, i zatekao sedmomesečnu bebu samu kako plače.

- Damjan je, kako je izjavio, pola sata smirivao dete dok se Jovana nije vratila u stan. Izbila je svađa, ali su se ubrzo oboje smirili. Kad je beba zaspala, Damjan je, navodno, hteo da ima seks s Jovanom, ali nju je to razbesnelo, opet je izbila svađa, pa je zgrabila metlu i izudarala ga po glavi. Kad je on pao, nastavila je da ga bije rukama i nogama. Nakon toga zaključala je vrata od stana i izašla na terasu, preteći da će skočiti sa detetom ukoliko Damjan pozove policiju - priča naš izvor.

Međutim, komšije su pozvale policajce, koji su uz dosta muke uspeli da obuzdaju pomahnitalu ženu. Damjan je prevezen u bolnicu, a bebu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad.

Na drugoj strani, Jovanina majka Dragica tvrdi da je Damjan lagao policajce u svom iskazu i da je on zapravo izvređao Jovanu i isprovocirao sukob.

- Oni su živeli kod mene, u stanu koji iznajmljujem na Zvezdari, ali Damjan je pre otprilike mesec dana odveo Jovanu i bebu kod svojih. Međutim, ta kuća nema uslova za život i moja ćerka je želela da se vrati kod mene. Damjanu se to nije svidelo i izbacio ju je napolje zajedno sa detetom. Ćerka se odmah nakon toga sa bebom vratila kod mene - priča Dragica.

Prema njenim rečima, od Damjana nije bilo ni traga ni glasa sve do prošlog utorka, kada se iznenada pojavio na vratima stana na Zvezdari.

- Čim ga je ugledala, Jovana ga je upitala gde je bio dosad i zašto se nije javljao, a on joj je odbrusio: "Šta tebe briga gde sam ja, da vidimo, kurvo, gde si ti bila i šta si radila." Jovana mu je rekla: "Ako me još jednom nazoveš kurvom, ubiću te." Onda je došlo do tuče i završilo se tako kako se završilo. Tačno je da ga je povredila i izbacila iz kuće, ali posle godina psihičkog i fizičkog zlostavljanja - ističe Dragica.

Ona dodaje i da je Jovana uvek dobro brinula o bebi i da izgubi razum samo kad je sa Damjanom.

- Pljuštale s Molim sve koji ovo pročitaju da mi pomognu jer samo hoću da vodim brigu o bebi, boli me srce kada ne znam ni gde je, ni da li je gladna - kaže ona.

(Telegraf.rs/Informer)

Komentari

  • Qwer

    Za ovu je moj komsija Vasko. Auuu! Ne smem ni da pomislim šta bi bilo.

  • SMV

    Ma lazu svi

  • Pero

    Sinko možda bi bilo dobro da ti se žena zove Jovan.To je trend i na putu je za EU.Dobro tebi a mi se držimo načela.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima