Žena iz Sente negira da je naručila ubistvo muža za 1600 evra, pa dobila podršku supruga na sudu

Zoran B. došao je u sud "da bi supruzi pružio podršku prilikom saslušanja"

  • 4

Meštani Sente i dalje su u šoku nakon što je uhapšena njihova sugrađanka Tatjana B. (48) zbog sumnje da je pokušala da unajmi čoveka da ubije njenog supruga Zorana B. (49), inače biznismena iz Sente, piše Blic.

Tatjana B. je navodno nudila čoveku koji je kod njih održavao dvorište, kosio travu i čistio, 1.600 evra da ubije Zorana. Tatjana je, prema navodima iz policije, osmislila plan po kom je trebalo da ostavi otključana vrata kuće i predložila je potencijalnom ubici da u toku noći uđe u kuću i ubije njenog supruga, a nju da pretuče i da izvrši premetačinu u njihovom domu.

Potencijalnom ubici već je dala 1.000 evra, a uhapšena je prilikom primopredaje još 80 evra za angažovanje pomagača. Tatjanin pakleni plan policiji otkrio je upravo potencijalni ubica, i to kada je Tatjana počela da ga pritiska da požuri sa realizacijom plana jer je rok koji je ona predvidela već prošao.

Ubrzo su joj stavljene lisice na ruke. Iako se spekulisalo da je motiv za podstrekavanje na ubistvo ljubomora, činjenice govore drugačije.

- Istraga je u toku i još ne može da se kaže šta je motiv. Osumnjičena negira sve, a kako za sada stoje stvari poznavala je majku čoveka koji je trebalo da ubije njenog supruga. Dalje, par jeste živeo zajedno, ali su formalno bili razvedeni. Dakle, ne zakonski, već su samo delili isti krov zajedno sa decom. Imaju ih troje - navodi izbor blizak istrazi.

Policajac, značka

Pred policijom negirala sve; Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Ono što takođe zbunjuje jeste činjenica da je Zoran B. došao u sud "da bi supruzi pružio podršku prilikom saslušanja".

- Zvuči neverovatno, ali čovek je želeo da bude podrška ženi koja je htela da angažuje čoveka da ga ubije. Suprugu naravno nije bilo dozvoljeno da bude prisutan saslušanju Tatjane B., Zoran B. će biti saslušan u toku istrage kao svedok - kaže sagovornik.

Osumnjičena je rekla da je bila ucenjena i da joj je sve namešteno, ali svi dokazi koji za sada postoje govore suprotno. Tatjani B. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

KOMŠIJE U ŠOKU 

Tatjana i Zoran u Senti važe za ugledan bračni par, a komšije iz ulice kažu da su se uvek uljudno pozdravljali i da su ih upoznali kao dobre ljude. Svi su šokirani onim što se dogodilo. Đuro Borđoški i njegova supruga Anđelka koji žive nekoliko kuća dalje od Tatjanine i Zoranove kažu da nisu ni znali da im je komšinica uhapšena.

- Šokiran sam. Ne znam šta su radili, ali uvek su se kulturno javili, pozdravili nas - kaže Đuro Borđoški, a njegova supruga dodaje da je bila u bolnici u isto vreme kada i Tatjanina majka koja je u međuvremenu umrla.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    17. avgust 2019 | 08:35

    U ome Oca🙏

  • BG 2

    17. avgust 2019 | 08:39

    Neko u ovoj priči debelo laže a potencijalna žrtva se ne buni,nezna istinu i možda je i bolje,lepše se živi.

  • Qwer

    17. avgust 2019 | 23:18

    Ne čudi me. Mi muškatci smo oduvek bili naivčine. Milion puta sam od žena čuo (časna reč): "Niste vi muškarci svesni, koliko smo mi žene ookvarene, vi ste mala deca". Eto toliko o tome. Ko veruje, veruje, ko ne veruje i na to ima pravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA