≫ 

Radenko iz Zrenjanina, osumnjičen za silovanje pastorke, kačio snimke na Fejsbuku pre privođenja

Radenko, obraćajući se javnosti na romskom jeziku, tvrdi da nije kriv za dela koja mu se stavljaju na teret, a to je obljuba nad devojčicom i nasilje u porodici

  • 6
Radenko P, Boka, silovatelj Foto: Privatna arhiva

Radenko P. (54), iz sela Boka kod Zrenjanina, osumnjičen da je izvršio krivično delo, obljuba nad detetom, jer je u nekoliko navrata ćerku (10) svoje nevenčane supruge dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks, priveden je nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Šokantna vest uznemirila je meštane Boke, a još šokantnije je da je osumnjičeni Radenko neposredno pred privođenje objavio snimak uživo, deleći ga preko društvenih mreža dok je čekao saslušanje u policiji. Radenko, obraćajući se javnosti na romskom jeziku, tvrdi da nije kriv za dela koja mu se stavljaju na teret, a to je obljuba nad devojčicom i nasilje u porodici.

Kako kaže, dugo je boravio u inostranstvu, tačnije u Berlinu, sam se predao policiji i došao je na saslušanje i ako smatra da nije kriv.

Podsetimo, Radenka je prijavila nevenčana supruga, da je izvršio obljubu nad desetogodišnjom devojčicom sa kojom živi u selu Boka kod Zrenjanina. Prema izjavi oštećene, Radenko je nekoliko puta iz inostranstva upućivao ženi pretnje, a ona ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

Meštani sela Boke, poznavajući ovu porodicu, dodaju da niko nije slutio da će se ovako nešto strašno dogoditi. Devojčicina baka S. N. nije štedela reči za Radenka.

Radenko P, Boka, silovatelj Foto: Privatna arhiva

- Neka dobije ono što zaslužuje, pedofil jedan. I meni je pretio, sad ga je stigla kazna. Svaka čast policiji. Neka dobije ono što je zaslužio, to je moja unuka, mog pokojnog sina dete, ko zna šta je dete pretrpelo?! - priča baka.

Stanovnici Boke, zaprepašćeni onim što se dogodilo, ispričali su da Radenko ne važi za "omiljenog" komšiju.

- Dolazi nekim besnim kolima, a žena i deca mu teško žive, ako je to uradio neka odgovara - kaže meštanka Boke.

Radenko inače nekoliko meseci boravi u inostranstvu, ostaje po par meseci u Nemačkoj i Austriji. Vrlo je aktivan na društvenim mrežama i često deli fotografije iz automobila dok vozi, slika se pored svog auta marke "bmw", a samo nekoliko dana pred privođenje, Radenko je podelio fotografiju sa maloletnom devojčicom i njenom majkom, aludirajući na "srećnu" porodicu.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(D.I. /Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istraziti

    17. avgust 2019 | 10:37

    Treba proveriti da li je ovo istina ili mu zena pakuje neku osvetu

  • JA

    17. avgust 2019 | 12:23

    Sigurno je kriv, cest je slucaj da ocuh zlostavlja pastorku.

  • Sara

    17. avgust 2019 | 22:52

    A i majke su krive,sa kim stupaju u vezu a imaju decu,sta mogu ocekivati,a njega na vesala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA