≫ 

Tatjana tvrdi da je bila ucenjena: Ovo bi mogao da bude razlog zbog kog je platila da joj ubiju muža

Istraga je prvo krenula u pravcu koristoljublja, a nezvanično se može čuti da je ženi iz Sente ljubomora "pomutila mozak"

  • 8

Tatjana B. (48), supruga biznismena iz Sente, nalazi se u pritvoru od četvrtka zbog sumnje da je skovala plan po kojem je pomoćni radnik (33) trebalo da ubije njenog muža Zorana B. (49), a istraga o ovom slučaju, koji je šokirao celu zemlju, još traje.

Ni nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Subotici nije bilo jasno zašto je Tatjana od maja do trenutka kada je uhapšena želela da ukloni muža, ali prema nezvaničnim informacija postoji mogućnost da je u pitanju ljubomora.

Iako je istraga prvo krenula u pravcu koristoljublja, još se nezvanično može čuti da je ženi iz Sente ljubomora "pomutila mozak" zbog čega je ona pošto-poto želela da ostvari svoj plan.

- Nakon hapšenja je tvrdila da je bila ucenjena i da je sve nameštaljka, ali postoje dokazi koji je demantuju. Potencijalni ubica je čovek nadničar, pomoćni radnik koji je došao da pokosi travu i nakon što je to učinio ona ga je pitala da li bi ubio njenog muža ako bi mu dala novac za to, što je i učinila. On je dobio novac, ali je rok koji je predvidela za ostvarenje plana prošao. Tražio je još para, a ona ga je pritiskala da učini dogovoreno. Tada je potencijalni ubica prijavio - kaže izvor blizak istrazi.

PRIJAVIO JE KAD JE POTROŠIO PARE

Nezvanično se može čuti i da je čovek koji je trebalo da ubije supruga Tatjane B. potrošio novac koji mu je ona dala.

Osumnjičena je na saslušanja u VJT negirala krivično delo podstrekivanje teškog ubistva, a Viši sud joj je odredio pritvor do 30 dana po osnovu uticaja na svedoke, uznemirenje javnosti i bojazni da će dovršiti krivično delo.

Tatjanu i njenog supruga, poznatog lokalnog biznismena, u Senti opisuju kao poslovne ljude, a razlog njenog hapšenja ih je sve šokirao.

Uhapšena je prilikom primopredaje 80 evra potencijalnom ubici, što je navodno bio dodatak za pomoćnika u planiranom zločinu.

Podsetimo, žena je nudila čoveku koji je kod njih bio ispomoć 1.600 evra da ubije Zorana B. I dala mu je odmah 1.000 evra. Osmislila je plan po kome je trebalo da ostavi otključana vrata kuće i predložila je potencijalnom ubici da u toku noći uđe u kuću i ubije njenog supruga, a nju da pretuče i da izvrši premetačinu u njihovom domu.

Bračni par ima troje dece, zajedničke poslove i oni koji ih poznaju ne mogu da poveruju da je moglo ovako nešto da se desi.

SUPRUG PRESTAO DA SE JAVLJA

"Blic" je u petak pozvao supruga Tatjane B. i on se javio na mobilni telefon. Ljubazno je zamolio da ga zovemo kasnije jer se nalazi u subotičkom sudu. I kasnije je odgovarao na pozive novinara, ali im je poručivao da nije u mogućnosti da govori i da ga zovu kasnije. Nakon 14 časova više nije odgovarao na pozive.

- Da, zaista je bio u sudu i hteo je da pruži podršku supruzi, da bude u sudnici na saslušanju, ali to mu nije bilo dozvoljeno. Biće saslušan kao svedok u toku istrage - navodi izvor "Blica".

VIDEO: Zaplenjeno više od 30.000 neprijavljenih evra koje je suvozač u džipu krio u svom koferu

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    18. avgust 2019 | 07:13

    Ja verujem Tatjani samo nek istraje do kraja a kad bi imali vise takvih biznismeni bi se doveli u red ili ih ne bi bilo.

  • 1600 €

    18. avgust 2019 | 07:05

    СТОП НАСИЉУ НАД МУШКАРЦИМА!

  • Rastko

    18. avgust 2019 | 07:03

    S'neba pa u rebra krivica na kosaca trave a biznismeni nikada ni za sta nisu krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA