≫ 

Kolege u suzama nakon smrti Svetlane i njene ćerke u Bugarskoj: Bila je duša naše televizije

Bila je izuzetna u svakom pogledu, mnogo smo potreseni

  • 1
Majka i ćerka Foto: Facebook

Svetlana Rančić, koja je u petak poginula u blizini Blagoevgrada zajedno sa svojom ćerkom Anđelom (16), dok je njen suprug koji je upravljao vozilom povređen, radila je na pirotskoj PI televiziji.

- Radila je na poslovima sekretarice i marketing agenta, ali je bila više od toga, bila je duša naše televizije. Na PI televiziji bila je od osnivanja, od 1999. godine, bila je izuzetna u svakom pogledu. Mnogo smo potreseni, u neprestanom kontaktu smo sa našom ambasadom i bugarskim nadležnim organima kako bismo rođacima olakšali formalnosti oko prebacivanja tela u Srbiju - kaže Dragan Denčić, glavni i odgovorni urednik PI televizije.

Dodaje da je ceo kolektiv u prijateljskim odnosima sa Svetlaninim suprugom koji je uspešan preduzetnik, vlasnik i direktor agencije za posredovanje u zapošljavanju.

- Ćerkica je pohađala gimnaziju, trebalo je da od septembra krene u treći razred srednje škole - navodi Denčić.

Kako saznajemo, Svetlana je od bližih rođaka imala samo majku jer su joj preminuli i sestra i otac, dok njen muž ima rođenog brata.

Uzroci nesreće se još utvrđuju. Za sada je poznato da vozač nije bio umoran od puta jer od Pirota do mesta nesreće ima samo dva i po sata vožnje.

Podsetimo, Rančići su stradali kada se njihov "fiat panda" kojim su krenuli na letovanje u Grčku, sudario sa bugarskim autobusom. Majka i ćerka su stradale na licu mesta dok je M. R. zadobio teške povrede i nalazi se u bugarskoj bolnici.

VIDEO: Vozi oprezno jer "Ima samo jedan put":

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    19. avgust 2019 | 12:41

    Gledali smo nedavno to bi pored puta krstovi gde su zivoti izgubljeni i nikako vozaci da se upameti ginemo vise nego u nekim par desetina miliona vecim zemljama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA