≫ 

Biciklista poginuo na licu mesta kada ga je vozač automobila oborio: Teška nesreća u Futogu

Ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt

  • 0

Stariji muškarac preminuo je, dok je vozio bicikl, u nesreći koja se rano jutros dogodila u Futogu.

Do nesreće je došlo nešto pre pola sedam u Ulici cara Lazara 88, kada je automobil oborio biciklistu, kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović za 021.rs.

Ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt na licu mesta.

TRI NESREĆE U NOVOM SADU

Proteklog dana dogodila su se tri udesa na ulicama Novog Sada. Nešto nakon sedam časova ujutru je došlo do sudara kamiona i automobila u Narodnog fronta, a 28-ogodišnja žena je zbrinuta na licu mesta, bez vidljivih povreda.

Oko 15 časova je došlo do lančanog udesa na putu za Rumenku, u kojem je povređen 52-ogodišnji muškarac. On je zadobio povredu glave i bez gubitka svesti je prevezen na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar. Takođe, povređena je i 54-ogodišnja putnica, koja je zadobila povredu grudnog koša i prevezena je u Urgentni centar.

Nešto pre 20 časova 12-ogodišnji biciklista je oboren na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta. Dete je zadobilo kontuziju glave i prevezeno je u Dečiju bolnicu, dodaje dr Ramović za ovaj portal.

VIDEO: U blizini Pančevca pronađeno telo bicikliste

(Telegraf.rs/ 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA