≫ 

Teška nesreća u Odžacima: Jedna žena poginula, za volanom bio njen sin

Za sada je poznato samo da je došlo do čeonog sudara dva vozila

  • 2
Trstenik, saobraćajna nesreća

Foto: S. Babović/ Večernje novosti

Jedna žena je poginula, a dve osobe su teško povređene u udesu koji se dogodio nešto posle 12 sati na putu Kruševac-Kraljevo, saznaju “Novosti”.

Prema prvim informacijama sa terena, do nesreće je ponovo došlo u ataru sela Odžaci, gde je sredinom jula na bicikli nastradao maturant Viktor L. (19) iz ovog mesta, dok je samo mesec dana pre ovog mladića, život izgubio pešak A.Ž. (39) iz Kruševca.

- Za sada je poznato samo da je došlo do čeonog sudara dva vozila, trsteničke i niške registracije, jedno vozilo se kretalo iz pravca Stopanje ka Trsteniku, a drugo, iz pravca Kraljeva, odnosno Trstenika ka Kruševcu - navodi nezvanično izvor “Novosti”.

Prema nezvaničnim saznanjima, nastradala žena bila je suvozač u kolima trsteničke registracije, za čijim je volanom bio njen sin. Više detalja biće poznato po završetku uviđaja, trenutno se utvrđuje da li je prelaženje u suprotnu stranu kolovoza uzrok udesa koji se dogodio.

VIDEO: Olupina BMW-a na železničkoj pruzi u Sićevačkoj klisuri

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. avgust 2019 | 14:39

    Mogle bi svetske autoindustrije malo da razmisle o predlogu da se u buducnosti prave vozila kao ona u luna parku,kad se sudaris samo se odbiju jedna od druga,i nema potrebe za velikim brzinama ,bolje je i polako voziti i doci do cilja nego voziti prebrzo i rizikovati zivot i zavrsiti da nekazem gde

  • sonja

    21. avgust 2019 | 17:30

    Koliko God da si pažljiv vozač, nikada ne znaš koja budala pretiče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA