Na umrlici zajedno mama Svetlana i ćerka Anđela: Familija 5 dana čeka njihova tela

Kako su najbliži Marjanovi i Svetlanini prijatelji i kolega s posla rekli, oni očekuju da tela iz Bugarske budu dopremljena u sredu

  • 1
Svetlana Rančić (54) i njena ćerka Anđela (16) iz Pirota Foto: Telegraf

Ni pet dana nakon pogibije u Bugarskoj, u sudaru na magistrali kod Kočerinova, nadomak graničnog prelaza Kulata ka Grčkoj, tela majke i kćerke, Svetlane (54) i Anđele Rančić (16), nisu dopremljena u Pirot. Navodno, sprska administracija je okončala kompletnu proceduru oko prenosa tela, međutim, procedura u Bugarskoj je nešto složenija, a čitav slučaj je zakomplikovala činjenica da se nesreća desila uoči vikenda, kada mnoge službe nisu radile.

Kako su najbliži Marjanovi i Svetlanini prijatelji i kolega s posla rekli za "Novosti", oni očekuju da tela iz Bugarske budu dopremljena u sredu. Planirano je da sahrana tragično preminulih majke i kćerke bude obavljena u četvrtak.

U međuvremenu je urađena istraga na mestu nesreće gde se pirotska "panda" sudarila sa autobusom koji je prevozio radnike od Blagojevgrada do Sapareve banje. Završena je obdukcija i prevedena je i overena kompletna medicinska dokumentacija o ovom slučaju. Srpski organi su pripremili kompletnu papirologiju i čeka se signal bugarskih vlasti da se iz Pirota ode po tela.

Majka i ćerka Svetlana i ćerka Anđela; Foto: Facebook

Marjan Rančić (60), Svetlanin suprug i Anđelin otac, koji je vozio prilikom sudara, i dalje je u teškom stanju i indukovanoj komi, koja je izazvana zbog velikog broja hirurških intervencija u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana" u Sofiji. Poslednji zahvat obavljen je u nedelju posle podne u ovoj prestižnoj bugarskoj medicinskoj ustanovi.

KOBNE POVREDE KIČME I VRATA

Sudar automobila porodice iz Pirota koja je krenula u Grčku na odmor, desio se u prošli petak, kada je njihova "panda" iz nepoznatih razloga skrenula u suprotnu stranu i sudarila se sa autobusom. Na licu mesta je poginula Svetlana, dok je nesrećna Anđela, usled povreda, preminula u blagojevgradskoj bolnici. Obe su preminule zbog teških povreda kičmenog stuba u predelu vrata.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    21. avgust 2019 | 21:00

    mogu da kazem da za mene najzalosni sam kada čitam roditelji i deca kada se to desi za mene nema komentara sucut najblizima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA