≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sablasni snimak posle navodnog bratoubistva u Šapcu: Gura kolica prekrivena belim čaršavom (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ekskluzivni snimak iz noći kada je pronađeno telo nesrećnog mladića Ignjata Gajića

  • 68

Posle stravičnog ubistva Ignjata Gajića (24) u Šapcu, za koje je osumnjičen njegov rođeni brat Bogdan Gajić (21), "Telegraf" ekskluzivno objavljuje snimak iz Ulice Oslobođenja koji je zabeležen u noći 20. avgusta oko 3 sata ujutru, kada je policija zatekla Bogdana kako gura kolica, i u njima telo svog brata.

Video su zabeležile nadzorne kamere u mirnoj šabačkoj ulici, čiji su stanovnici već tri dana u šoku zbog ovog zločina. Uhvaćeni su trenuci neposredno pre nego što je naišla policija, kojima se prizor koji i vi vidite na snimku, učinio sumnjivim.

Prema kadrovima sa snimka, osoba gura teret u kolicima, za koji se sumnja da je telo. Kako se vidi na snimku, kolica su prikrivena belim čaršavom, a osoba na snimku sporo korača zbog, kako se pretpostavlja, velike težine kolica.

U jednom trenutku on se čak i osvrće i okreće glavu na levu i desnu stranu kako bi proverio da li je neko iza njega na ulici kojom prolazi.

Na kraju snimka se može primetiti kako pas počinje da laje na osobu dok prolazi pored kapije i gura kolica ulicom.

Osoba gura kolica ulicom u kojoj se dogodilo ubistvo Osoba gura kolica i osvrće se ulicom u kojoj se dogodilo ubistvo / Foto: Telegraf TV

UBISTVO U MIRNOJ ŠABAČKOJ ULICI, LEŠ SAKRIVEN U ŠUPI

Da podsetimo, ubistvo se dogodilo u ponedeljak u jutarnjim satima i šokuralo je Srbiju. Na tepisima u sobi u kojoj se dogodilo ubistvo policija je zatekla tragove krvi. Navodno su i roditelji primetili krv kada su stigli sa puta, ali nisu ništa posumnjali.

Osumnjičeni je navodno, nasmrt pretukao brata u ponedeljak oko deset sati ujutro. Tukao ga je bokserom dok ga nije onesvestio, a onda ga izbo nožem. Telo je sakrio u šupi i isplanirao da ga se otarasi kad padne mrak.


- Roditelji i mlađi brat su se uveče vratili iz Beograda i nije im bilo sumnjivo što nema najstarijeg sina. U zoru, posle tri sata, Bogdan je natovario leš na kolica i krenuo u produžetku Ulice oslobođenja gde je njihova kuća, u pravcu vodovoda sa namerom da telo zakopa - kaže izvor Telegrafa.

Od deset sati ujutro do posle ponoći Bogdan je leš krio u šupi u dvorištu, a kada je bio siguran da roditelji i mlađi brat spavaju, oko tri sata, natovario je telo na kolica sa namerom da ga zakopa u blizini vodovoda, u produžetku Ulice oslobođenja u kojoj je njihova porodična kuća.

Policijskoj patroli je bio sumnjiv mladić koji gura kolica u ranu zoru i sa sobom nosi ašov. Zaustavili su se i kada su u kolicima videli telo, Bogdana su priveli u stanicu i podneli prijavu tužilaštvu zbog ubistva.

Bogdan Gajic Osumnjičeni Bogdan Gajić / Foto: Facebook

SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG BRATA

Bogdan Gajić je 21. avgusta popodne saslušan u Višem tužilaštvu koje nastavlja istragu ove porodične tragedije i kada bude završena odlučiće o podizanju optužnice, saopštio je Milan Milutinović, zamenik tužioca.

Kako je Telegraf.rs objavio, Bogdan Gajić je posle hapšenja u utorak ujutro u policijskoj stanici poricao da je ranije planirao da ubije brata. Policiji je izjavio kako je najstariji brat duže vremena maltretirao celu porodicu, a najviše njega. Navodno je Ignjat često imao napade histerije kada bi izazivao svađu, lupao je sve po kući i napadao članove porodice.

30 DANA PRITVORA

Osumnjičenom je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu po zahtevu Višeg  javnog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana, potvrđeno je Telegrafu.rs u ovom Tužilaštvu.

Ignjat Gajić je 21. avgusta sahranjen na šabačkom novom groblju. Na brojnim mestima u gradu juče ujutro su osvanule smrtovnice kojima porodica obaveštava o vremenu sahrane. U dnu smrtovnice, među imenima ožalošćenih je rođeni brat Bogdan koji je osumnjičen za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    23. avgust 2019 | 15:45

    I pas je primetio da nesto nije u redu.

  • Brk

    23. avgust 2019 | 17:24

    Sta god i kako god,ovo je strasno i zalosno,gde ces vecu tragediju i greh nego da se braca poubijaju....

  • Da na

    23. avgust 2019 | 19:19

    Aman ostavite ih, šta god da je strašno je. I ovaj jeziv snimak, čemu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA