≫ 

Otkrivene laboratorije u Nišu: Policajci prvo upali u stan, a onda su pronašli "plen" na tavanu kuće

Policija je u stanu osumnjičenog I.B. pronašla laboratoriju opremljenu ventilatorima, tajmerima, lampama, filterima za vazduh i termometrom, kao i 31 kilogram sirovog kanabisa i oko 700 grama marihuane

  • 1

Policija u Nišu pronašla je dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila I.B. (45), S.O. (47) i D.M. (45) iz tog grada, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da je policija u stanu osumnjičenog I.B. pronašla laboratoriju opremljenu ventilatorima, tajmerima, lampama, filterima za vazduh i termometrom, kao i 31 kilogram sirovog kanabisa i oko 700 grama marihuane.

Na drugoj lokaciji, na tavanu kuće osumnjičenog S.O. policija je otkrila laboratoriju sa opremom za uzgajanje marihuane, deset stabljika kanabisa i oko 15 grama marihuane.

Osumnjičenom D.M, za kog policija sumnja da je sa I. B. i S. O. uzgajao kanabis, pronađene su hemikalije koje se koriste za uzgoj marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pale

    24. avgust 2019 | 23:10

    Legalizujte vise cannabis I da zavrsimo pricu o svercu te biljke kao I svugde u svetu. Sta glumite vise, ako neko hoce da koristi za sebe neka korist I ima pravo na to. Odakle vam za pravo da zabranite nekom da gaji za sebe I da koristi za licnu upotrebu. Srbijo propala. Zbog toga sverc I nezakonito bogacenje. Grad pun pijandura I osoba a pod hemijskim lekovima za smirenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA