• 20

Detalji zločina u Jabukovcu nakon hapšenja Davora P: Prvo su ubijene tri žene jer su se opirale!

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35)

  • 20

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

Kako piše "Blic", one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka.

Kako "Blic" piše, Davor P. je dosao na imanje Kazmirovića znajući da u kući ima novca.

Raja Kazimirović, Jabukovac masakrk višestruko ubistvo

Poslednji ubijen: Raja Kazimirović, Foto: Privatna arhiva

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokšavale na sve načine da ga spreče. Pištoljem je ubio sve tri žene. U trenutku kada je htelo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - dodaje izvor.

Davor je čekao momenat da Raja Kazimirović (72) traktorom ode sa svog salaša, kako bi naoružan upao na imanje opljačkao ga, a ubica je, kada pokazuju prvi rezultati istrage, očekivao da se na imanju nalazi samo Rajina majka Dragica misleći da će od nje lako iznuditi novac, ali je unutra zatekao tri žene.

Nedaleko od samog imanja, na mestu na kojem se pregledno vidi salaš Raje Kuzmirovića, pronađeno je na desetine opušaka cigareta, te se sumnja da je ubica posmatrao kretnje ove porodice, kako bi pljačku izvršio kada Raja ne bude u kući.

Davor P. iz Negotina uhapšen je jutros zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

(Telegraf.rs / Blic.rs)

Komentari

  • Zevs

    Ovdje nesto debelo smrdi. Treba se ovo dobro istraziti.

  • Eeh

    Da je meni da ležim u zatvoru, za dž, par godina, ali da nisam ni ubica ni lopov. 🛌🛀⛹️🏋️🤸. Svi uslovi u zatvoru....

  • Boban

    Na zalost sta je taj covek u jabukovcu. Uradio u seliaka nema para samo muka povr muke..eto. Burke...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima