≫ 

Davor P. iz Jabukovca mu je uleteo u besan auto, pa pucao u noge: Događaj koji celo selo pamti

Davor je žudeo da se dokaže

  • 2

Dok većina meštana Jabukovca, komšije, prijatelji i rođaci, pa čak ni rođeni deda uhapšenog Davora P. ne mogu da poveruju da je on zločinac koji je 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića, njegovu majku i dve rođake, na videlo isplivavaju neobični detalji iz njegovog života.

Jedna priča koju pamte gotovo svi meštani koji poznaju Davora, odnosi se na jedan tinejdžerski nestašluk. Ali, brutalan nestašluk.

- Jedan mladić, gastarbajter, došao je besnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uleteo na mesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke devojke da je "impresionira kakav auto vozi". Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru - ispričao je meštanin koji ne želi da mu se pominje ime.

I to je jedina devojka koju su rođaci mogli da povežu sa Davorom.

On živi u kuži svog dede Radovana, zajedno sa ocem i bakom, dok se njegova majka preudala.

Davor Pernić Foto: Instagram

Njihov život je, kažu meštani, tekao normalno, nisu imali finansijske krize, ali je Davor nedavno dobio otkaz u jednom automehaničarskoj radnji. Tačnije, radnja je zatvorena, a on je živeo na račun svoje porodice, gde je imao obezbeđenu egzistenciju.

Želeo je da bude i profesionalni vojnik, ali je odbijen zbog svog niskog rasta.

Nakon krahova on je dobio suludu ideju - da krene u traganje za zakopanim blagom. Pričalo se da po selu postoji mnogo mesta na kojima se nalaze starine, a ta opsesija dovela ga je očito do Raje Kazimirovića, zemljoradnika koji je bio prava misterija u selu. Živeo je kao u 19. veku, bez struje, a šuškalo se da ima mnogo para...

U svojojh potrazi za novcem i blagom, Davor P. je, izgleda, počinio ovaj težak zločin. Za sada se vodi kao osumnjičeni i određen mu je pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. avgust 2019 | 18:09

    Mnogo toga napisano ,mnogo toga vec vidjeno,ali nase drustveno mentalno stanje je poljuljano,mnogo toga mnogo zlocina koji su nas ostavili bez daha,ili niko neradi nista po tom pitanju,samo smo postali gledaoci i i nevericom zacudjeni nemi posmatraci tih pojava

  • Darko

    25. avgust 2019 | 23:51

    Nema sta da se vodi ako je policiu odveo do oruzja koje je zakopao i ako su iz tog oruzja ljudi ubijeni, to znaci da je on ubica. Takvi ne zasluzuju da zive i da narod placa njihovo izdrzavanje u zatvoru. Uvesti smrtnu kaznu krajnje je vreme jer ovakvih se namnozilo po zatvorima a tamo se izdrzavaju nasim parama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA