• 5

Prodavac pedofil sa Buvljaka i ranije hapšen zbog iste stvari: Pre dečaka napastvovao i devojku (25)

On je prošle godine čak dva puta privođen zbog polnog uznemiravanja takođe maloletnika, ali i devojke (25)

  • 5

Policija je uhapsila Miladina L. (68) zbog sumnje da je tokom vikenda na pijaci u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu polnom uznemiravao M. K. (14). Osumnjičeni koji radi kao prodavacna Buvljaku odranije je poznat policiji i protiv njega se vode postupci zbog istih krivičnih dela.

- On je kobnog dana najpre namamio maloletnika u svoju improvizovanu kabinu za isprobavanje stvari, a potom počeo polno da ga uznemirava. Osumnjičeni je maloletnika više puta uhvatio za polni organ, a zatim ga poljubio u usta - kaže izvor Srpskog telegrafa.

VEĆ BIO HAPŠEN

Dečak je navodno uspeo da pobegne od osumnjičenog, nakon čega je sa roditeljima prijavio ceo slučaj policiji. Inače, uhapšeni Miladin L. je već bio hapšen zbog identičnih krivičnih dela. On je prošle godine čak dva puta privođen zbog polnog uznemiravanja takođe maloletnika, ali i devojke (25).

- Pomenuti incidenti dogodili su se, takođe, na Buvljaku. Naime, devojka U. M. je prošlog septembra prijavila manijaka policiji rekavši da ju je spopao prilikom kupovine garderobe. Ona je tog dana sa drugaricama razgledala tezge i u jednom trenutku se zaustavila ispred štanda Miladina, koji prodaje odeću. Kao i napastvovanom maloletniku,  najpre joj je rekao da uđe u kabinu da isproba nešto - priča izvor.

Zlostavljanje, pokušaj zlostavljanja, silovanje

Foto: Profimedia

Ipak, čim je devojka odbila da uđe u kabinu, krenuo je pakao. 

- Manijak je nakon odbijanja postao navalentan. Međutim, kako je U. M. bila izričita da neće, osumnjičeni joj je prišao i zgrabio je za međunožje. Devojka je bila izbezumljena. Odmah je pobegla i prijavila seksualnog napasnika policiji - kaže izvor.

IMA JOŠ ŽRTAVA

Sumnja se da ima još žrtava ovog seksualnog manijaka.

- Policija je apelovala na sve građane koji su imali identično iskustvo sa osumnjičenim, da prijave nadležnoj stanici. Pretpostavlja se da ovo nisu jedine žrtve ovog manijaka, ali da ga iz straha nisu prijavljivali policiji - dodaje sagovornik.

Osumnjičeni Miladin L. imao je, navodno, u legalnom posedu pištolj CZ. Pretpostavlja se da je osumnjičenom ovo oružje oduzeto nakon prvog privođenja.

Miladin L. biće saslušan 3. septembra u nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Komentari

  • Kinez

    I jos je na slobodi? sve dok neko ne uzme pravdu u svoje ruke...ne dao mu Bog da takne moje dete...

  • Alen

    po zakonu nije pedofil. Dozvoljen je sex sa osobama preko 14. samo je.manijak

  • Da

    Ženu od 25 leta je napastvao i sad je pedofil??!!Koga je trebao napastvovati babu od 80 leta??!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima