≫ 

Uhapšene 3 osobe u Kragujevcu zbog razbojništva: Naterali momka da zbog duga opljačka prodavnicu

Sumnja se da je N. R. noćas oko ponoći ušao maskiran u jednu samostalnu trgovinsku radnju u Kragujevcu i, uz pretnju šrafcigerom, od radnice (42) tražio novac

  • 0

N. R. (23) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju. Policija je uhapsila i A. B. (35) i M. P. (29) takođe iz Kragujevca, osumnjičene da su u saizvršilaštvu podstrekli N. R. da izvrši krivično delo.

Sumnja se da je N. R. noćas oko ponoći ušao maskiran u jednu samostalnu trgovinsku radnju u Kragujevcu i, uz pretnju šrafcigerom, od radnice (42) tražio novac. Kada je ona počela da doziva vlasnika radnje, osumnjičeni je pobegao.

A. B. i M. P. se sumnjiče da su od N. R. tražili novac na ime duga, kao i da su osmotrili radnju u kojoj se radnica nalazila sama, a potom nagovorili N. R. da izvrši razbojništvo.

Policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA