≫ 

Krio 45 migranta u stanu u centru Beograda: Velika policijska akcija u Ulici Kraljice Natalije

Po prvim informacijama, vlasnik stana je priveden

  • 5

Velika policijska akcija sprovedena je ovog popodneva u centru Beograda kada je iz jednog stana u Ulici Kraljice Natalije izvedeno čak 45 migranata.

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik stana u kojem su se oni nalazili, priveden je od strane policije, dok je skoro sat vremena trajala akcija izvođenja migranata i njihovog odvođenja na adekvatnu lokaciju.

Komšije iz zgrade u Kraljice Natalije 17a, koja se nalazi u neposrednoj blizini garaže na Zelenom vencu, ali i veoma blizu Beogradske autobuske stanice, nisu bile voljne za razgovor sa novinarima. Kako kažu, "iz lične bezbednosti", mada ne kriju da im je laknulo kada su ostali bez nesvakidašnjih suseda.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka

    5. septembar 2019 | 19:23

    Migranata k’o Kineza u doba Mire Marković! Samo da ne počnemo da im delimo i državljanstva kao tada. 😱😱😱

  • Ax

    5. septembar 2019 | 21:45

    Meni samo nije jasno kako ih je to krio i od koga. Oni slobodno hodaju svuda i da nisu nigde prijavljeni. Recimo u Subotici na železničkoj stanici ima ih uvek stotinjak. Spavaju u napuštenim objektima, policija sve to zna i nikad ih ne dira. To znači da je neko samo nezakonito iznajmljivao stan, a ne krio nekoga.

  • Iskreno

    5. septembar 2019 | 19:47

    I ja bih im pomogla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA