Povredio policajca, pa bežao policiji u Vrčinu: Uhapšen diler koji je u autu imao 21 kg marihuane

Policija je posle potrage uhapsila I. R. (39)

  • 1

Pošto je danas oko 11 časova povredio policajca naletevši na njega svojim automobilom kod naplatne rampe Vrčin, policija je posle potrage uhapsila I. R. (39). Pošto je pobegao iz svog vozila, policija je u automobilu pronašla oko 21 kilogram marihuane. 

On je osumnjičen za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da je danas, prilikom pokušaja policijske patrole da ga zaustavi kod naplatne rampe Vrčin, naglo startovao vozilo, krenuo u suprotnom smeru auto-putem i svojim automobilom lakše povredio policajca. Potom je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo sa puta.

Nakon toga osumnjičeni je izašao iz auta, pobegao ka obližnjoj šumi, a policija je u gepeku njegovog automobila pronašla oko 21 kilogram marihuane.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    7. septembar 2019 | 08:11

    Pobegao jel nije hteo da deli sa policijom inace nebi bezao jos bi mu mahnuli dok vozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA