≫ 

Gru poginuo na užasan način: Kajt ga je razbio 5 puta o vodu, nije mu bilo spasa

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je za Telegraf.rs očevidac

  • 40
Dalibor Andonov, Gru Foto: ATA Images

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba Zemun tokom kajtinga. Poznatom reperu nije bilo spasa, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Kako Telegraf.rs saznaje, Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

Dalibor Andonov Gru Telo repera u čamcu, Printskrin: Telegraf

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je za Telegraf.rs očevidac.

Dalibor Andonov Gru Printskrin: Telegraf

Prema njegovim rečima, Gru je bio odličan vozač.

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odneli telo repera.

VIDEO: Gruovo telo odneto sa mesta nesreće posle 5 sati

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    9. septembar 2019 | 21:41

    Zašto ljudi izazivaju sudbinu tim ekstremnim sportovima.Razumem rudara što odlazi pod zemlju da bi preživeo ali baviti se sa nečim opasnim zbog zabave ne razumem.

  • Ilova RS

    9. septembar 2019 | 21:41

    Netreba niko da umre na nasilan ili bilo koji drugi način osim prirodnom smrću. Ali isto tako netreba ni izazivati sudbinu.

  • ime

    9. septembar 2019 | 21:00

    Mnogo mi je zao. Kakva glupa smrt, danas uopste nije bio dan za to, celo leto je verujem vozio, ne vidim cemu potreba da se ide po ovakvom vremenu... pa jos na reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA