• 2

Radnik iz Kladova otkrio kako je izgledala drama tokom koje se ugušio njegov kolega (VIDEO)

Još uvek nije poznato kako se ova nesreća desila, a preduzeće i dalje nije dalo zvanične odgovore

  • 2

S.P. (45), radnik Javnog preduzeća "Jedinstvo" Kladovo, ugušio se juče u fekalnoj stanici, dok je njegov kolega povređen. On je zbrinut u kladovskoj bolnici i u stabilnom je stanju.

Radnici su intervenisali u fekalnoj stanici "Kladušnica" kod Kladova. Prežoveli radnik samo zna da su mu kroz masku prodrla isparenja zbog kojih je izgubio svest. 

- Nisam stigao da izađem gore. Samo sam se uhvatio za stepenice, osećao sam da mi se vrti u glavi. Moji su mi doviknuli da se držim za stepenice i da, ako mogu, polako izlazim. Nisam mogao. Mislim da su mi spustili sajlu. Ne sećam se - kaže povređeni Dragan Ispirović.

Njegovo zdravstveno stanje se i dalje prati, kažu iz bolnice.

- Njegovo stanje je trenutno stabilno, na rendgenskom pregledu nema preloma, ali zbog boravka u toksičnoj sredini, u kojoj ima dosta amonijaka, ugljen-monoksida i drugih ispranja, zadržan je u bolnici, kako bi se njegovo stanje pratilo - rekao je direktor bolnice u Kladovu Borislav Petrović.

Još nije poznato kako se ova nesreća desila. Kako kažu lokalni mediji, od direktora nisu uspeli da dobiju izjavu.

(Telegraf.rs/Zamedia.rs)

Komentari

  • E ovako

    Želim brz oporavak. 💞

  • Mako

    Nije to samo imati opremu , treba znati i da je korištiš . Obuku u korišćenju zaštitne opreme izvoditi bar tri puta godišnje ali za ovog mučenika što je preminuo je kasno.Laka mu zemlja.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima