≫ 

MMA borac koji je izboden u Novom Sadu je zet Nataše Bekvalac

Primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice

  • 23
Nataša Bekvalac,  Damir Dado Mihajlović

Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: youtube.com/nniccola

Sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, koji je izboden nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića, zet je pevačice Nataše Bekvalac. Mihajlović je muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić. On je bivši šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor Kurira iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

- Primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekao je Siniša Knežević, PR KCV.

Za napadačima se i dalje traga.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AcaFaca

    13. septembar 2019 | 18:35

    MMA kabadahija zavodi red. Ali i nad popom ima pop. Dzaba steroidi i teretana. Ne prolazi to uvek i svuda.

  • Suzana

    13. septembar 2019 | 20:47

    Šta reći na ovakvu vest? Sve neki fini ljudi. Strašno, u sred bela dana se biju, dokazuju, ne zna se više ko je ludji. Otac troje dece bi trebao da iskulira malo i ne naseda na provokacije, ako ih je bilo. Bitno da se pomene da je zet Bekvalčeve

  • CG

    13. septembar 2019 | 19:29

    Oko ove Natase vazda neka muka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA