≫ 

Deca otkrila suludi motiv oca koji im je ubio majku u Kruševcu: "Nije mogao da pređe preko toga"

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - poslednje su reči Miše Jovanovića, izrečene nekoliko sekundi pre smrtonosnog hica

  • 57

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu, kada je Miša Jovanović (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzrmala je sve. On je potom u bekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako saznajemo, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

Majka ga je napustila pre 2 meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su nam deca Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sedeo od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su nam rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Lekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš - ispričao je očevidac ove tragedije.

Mesto ubistva, Krusevac Iza supružnika su ostale dve ćerke/ Foto: Telegraf

POSLEDNJE REČI UBICE PRED ZLOČIN

Vlasnik kafane, u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi pre nego što će pucati u nju.

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je teško ranjen.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

VIDEO: Vlasnik kafane čisti mesto ubistva u Kruševcu

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    14. septembar 2019 | 18:30

    Vekovima je, većina, žena trpela batine i sve vrste zlostavljanja i poniženja od strane muža i njegove porodice. Roditelji je nisu hteli nazad u kuću i nije imala gde da nadje spas. I sada postoje mala mesta gde je sramota biti raspuštenica. Po cenu života treba trpeti užasne batine ali napustiti muža, nikako. Danas više žena nemora da trpi batine a isto tako ni muskarac. Ali žena je još uvek u potčinjenim položaju. Pere, pegla, čisti, kuva, vaspitava decu i brine o njima. A, muzevi su tu (u velikom broju) na pansionu, da prespavaju, presvuku se, najedu se i odu bez brige gde oni hoće jer ce zena rešiti sve tekuće probleme. A onda jednog dana ta žena kaže dosta je više i ode. Tada na scenu stupa povređeni muškarac sa pištoljem u ruci.

  • Istina

    14. septembar 2019 | 17:08

    Ono kad je muskarcu karakterna osobina pridjev "nemocna p...a". Kad je nemocan i kad izgubi "dzaba sluzavku" na koju moze da istresa sve zivotne frustracije i svoje nemoci. Sta reci tuga. Jedino dobro je sto ga vise nema. Pokazao je da je mislio jedino na sebe, a o deci ni mali sto je pokazao i dokazao.

  • Aca spajic

    14. septembar 2019 | 17:09

    Kad shvatite da je zakon za zastitu zena los i da ga zloupotrebljavajju i da je nepravedan prema muskarcima onda ce se smanjiti stopa ubistva zena. Jel taj zakon kad dodje zuta minuta vise nezanima osobu koju boli nepravda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA