Otac devojke koja je poginula na motoru još ne zna da mu je ćerka stradala, njeni prijatelji u šoku

Otac preminule devojke je u bolnici

  • 10

Tamara B. (17) iz Šida, koja je poginula kod mesta Kuzmina kada je pala sa motora kojim je upravljao 30-godišnji mladić iz Hrvatske, bila je veliki zaljubljenik u dvotočkaše. Njen otac još uvek ne zna da je izgubio ćerku, jer se nalazi u bolnici zbog moždanog udara koji je prethodno doživeo.

Tamara B. nastradala je u četvrtak uveče, kada je motor na kom je bila suvozač udario u znak postavljen kako bi najavio radove na putu. Da li je u trenutku pada imala kacigu, kao i to šta se dogodilo sa vozačem, još uvek nije poznato.

Njeni prijatelji i poznanici, kao i komšije iz ulice u kojoj je živela u Šidu, u velikom su šoku zbog tragedije.

- Divna devojka, kao i cela njena porodica. Jutros kada smo čuli strašnu vest nismo mogli da poverujemo, ja još ne mogu da se smirim koliko sam se potresla - priča komšinica.

Prema njenim rečima, otac devojke je navodno imao moždani udar i nalazi se u Specijalnoj bolnici u Starom Slankamenu.

Tamarina majka mi je baš u četvrtak pričala kako se malo oporavio i jedva je progovorio. Rekao joj da u petak obavezno dođe kod njega u posetu, ni ne sluteći kakva će se tragedija desiti. Sada ne smeju da mu jave da mu je ćerka nastradala. Velika tuga za porodicu - govori komšinica za "Novosti".

Na društvenim mrežama njeni prijatelji oprostili su se potresnim porukama, a mnogi od njih prisetili su se poslednjeg puta kada su je videli.

- Tako mi je zao Tamara... Sinoć si došla i tako lepo me pozdravila! Počivaj u miru, lutko - napisao je jedan od njenih prijatelja, dok su joj drugi želeli "široke nebeske puteve".

- Nema reči koje bi opisale tugu koju osećam. Počivaj u miru draga moja Tamara, neka te anđeli čuvaju - jedan je u nizu komentara na njenom profilu.

Od Tamare su se oprostili i članovi Moto-kluba Šid, čiji je, kako kažu, bila simpatizer.

(Telegraf.rs/Večernje novosti/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    15. septembar 2019 | 10:03

    17 god a on 30...sta reci strasno

  • srpkinja

    15. septembar 2019 | 08:40

    Treba da mu odmah kazu. Ima pravo da zna. Cega da se plase da nece preziveti? Da li se raduje da zivi kad cuje da mu je dete nastradalo?Od sad njegov zivot postaje tezi i mracan do upokojenja. A kad ce neko umreti svakako odlucuje Gospod. Stoga razgovarajte sa lekarima i saopstite coveku najtuzniju vest

  • Ljupko

    15. septembar 2019 | 10:14

    Njeni prijatelji krivicno da odgovaeaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA