Srbijo, šta ti se dešava?! Još jedna devojčica trpi nasilje: Udaraju je, obaraju i šutiraju (VIDEO)

Na Internetu je osvanuo treći snimak maltretiranja

Novi snimak maltretiranja Foto: Printscreen/YT

Poslednjih nekoliko dana, glavna vest u medijima bio je stravičan snimak maltretiranja devojčice u srednjoj školi. Video snimak je utoliko potresniji, budući da se na njemu ne vide ni najmanji znaci kajanja za to što se dešava, pa se na njemu, devojčice koje maltretiraju vršnjakinju čak i smeju. Međutim, ono što je možda i deo koji je sve najviše zaprepastio bio je da je neko sve to snimio, bez da je pomislio da devojčici koju neko maltretira pomogne.

Danas se pojavio još jedan video snimak gde se vidi ista devojčica koju, sada zlostavlja treća nasilnica, a sve ovo se dešava van škole. U objavljenom snimku, korisnik društvene mreže Instagram apelovao je na sve da se deljenjem istog, podigne svest i stane na put nasilju.

Nedugo za tim, na Internetu je osvanuo treći snimak maltretiranja. U pitanju je još jedna devojčica, a na video snimku čak njih tri ili četiri nasrću na nju. U brutalnom napadu, nasilnice nisu stale ni kada je žrtva pala na pod, već nastavljaju da je šutiraju, dok osoba koja stoji iza kamere se sve vreme smeje i navija.

Nedugo za tim, devojka koja je napadnuta, ustaje kada nasilnice nastavljaju da je tuku.

Video snimak maltretiranja devojke: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • APELUJEM

    15. septembar 2019 | 20:52

    Ne uzvracajte na nasilje nasiljem! Postoje i druga resenja koja razvijene zemlje vec odavno primenjuju. Nasilje nije je resenje, vec circulus vitiosus. Nasilje radja nasilje. Zbog toga , ajmo svi zajedno da promenimo stvari preko sporta. Ja Vas molim da lobirate u ministarstvu prosvete za povecavanje broja casova fizickog vaspitanja i sporta odmah! Sport dokazano sprecava ovakve oblike nasilja. Ovo je naucna metoda koja se primenjuje na Islandu i Finskoj i dokazano smanjuje vrsnjacko nasilje. Ako ste dobro zapazili, ovakav oblik nasilja se multiplicirao sa pojavom interneta, raznih rijaliti programa, nasiljem na televiziji itd. Kao i to kad su deca postala lenja, mrzovoljna i debela. Sve su to faktori koji su doprineli ovakvim pojavama. Jos jednom molim sve roditelje da lobiraju da se uvede obavezno bavljenje nekim sportom, plivanje, tenis, kosarka, fudbal, sta god bilo. To je i zdravo a i ovakve pojave bi se svele na minimum. Trazim da neko od nadleznih institucija i organa ozbiljno shvati uspesnost ove metode. A i mi kao roditelji i pojedinci mozemo puno toga uciniti lobirajuci da se ova metoda sto brze uvede. Sport " prazni " agresiju kod mladih i to je naucno dokazana metoda. Znaci dzaba prazne price kad svi mozemo delovati preko sporta.

  • Užas

    15. septembar 2019 | 18:30

    Mi SRBI smo divan narod.Ali su svi drugi došli u Beograd da ga zagade.Ove muškarače koje maltretiraju ovu prelepu devojčicu po naglasku bih rekla da su iz neke teške ne civilizacije.Podhitno ih sankcionisati i strpati u dom za nezbrinutu decu.I opet kažem UŽAS!!!

  • Kursumlija

    15. septembar 2019 | 16:23

    Pa eto sta se desava dok nam Predsednik prodaje price po televiziji svakog dana,po ceo dan!!!Dok on prica da cvetaju ruze,omladina nam ode u aut a majstori i ostali radnici preko grane!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA