≫ 

Pronađeno telo vatrogasca (28) koji je upao u jezero Ćelije

Tačni uzroci utapanja biće utvrđeni tokom istrage

  • 10

Pripadnici Ronilačkog tima Žandarmerije večeras su, nakon višečasovne potrage, izvukli su iz jezera Ćelije beživotno telo pripadnika Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca (28), koji je danas tokom dana ispao iz čamca.

U trenutku nezgode na jezeru kod Kruševca nastradali vatrogasac-spasilac nije bio na dužnosti, a tačni uzroci utapanja biće utvrđeni tokom istrage.

Odmah nakon tragičnog događaja na jezero Ćelije upućeni su pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca, Specijalistički tim za spasavanje i rad na vodi iz Kraljeva i ronioci Žandarmerije koji su, do trenutka pronalaska beživotnog tela, vršili pretragu jezera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    16. septembar 2019 | 22:13

    """U trenutku nezgode na jezeru kod Kruševca nastradali vatrogasac-spasilac nije bio na dužnosti, a tačni uzroci utapanja biće utvrđeni tokom istrage.""" TRAGEDIJE SE NAZALOST CESTO DESAVAJU IZ NEZNANJA PA I ZBOG GLUPOSTI, DA SVI KOJI SE VOZE CAMCEM IMAJU SPASILACKI VAZDUSNI PRSLUK NEBI SE TAJ MLADI ZIVOT UTOPIO !

  • Daca

    16. septembar 2019 | 23:18

    Njegose neka ti je laka zemlja..

  • Sale

    16. septembar 2019 | 22:25

    Osnovno sto je moralo je da je imao na sebi prsluk bio na duznosti ili ne , ko je dozvolio da za vreme obuke na camcu bude lice bez zastitnog prsluka ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA