Uhapšeni dileri iz Majdanpeka: Među privedenima i policajci

Policija je u automobilu M. Đ. pronašla 326 grama marihuane, dok je u stanu R. S. pronađeno oko 40 grama ove droge

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su R. S. (53), S. I. (53), D. M. (46), kao i policajce A. Đ. (55) i M. Đ. (31) iz Majdanpeka, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u automobilu M. Đ. pronašla 326 grama marihuane, dok je u stanu R. S. pronađeno oko 40 grama ove droge, digitalna vagica za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen od prodaje narkotika.

Njih petorica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na području Majdanpeka prodavali drogu.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva u Negotinu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. septembar 2019 | 21:34

    Nijedno kriminalno delo nemoze bez policije,malo malo oni ucesnici ili vodje,to ukazuje da stanje jednog sistema je lose ,samim tim i poverenje gradjana se dovelo u pitanje kome vise verovati,nekad policajac nije smeo ni da se pozdravi sa poznanikom kriminalcem a sada sede zajedno i rucavaju i sklapaju pakt odrzivosti njihovih dela,tesko je vratiti poljuljan ugled zbog pojedinaca koji su naneli stetu svim postenim policajcima ,sto bi rekao jedan deda nedaj boze da imas posla ni sa jednim ni drugim,bas zbog takvih pojedinaca ,narod je sumnicav opravdano da neveruje nikom

  • Darko

    17. septembar 2019 | 21:40

    Kako bre policajac da privede policajca zar i medju njima ima dilera ? O svastaa 😎😎

  • Veteran

    17. septembar 2019 | 23:02

    Opet policajac upleten..!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA