≫ 

Dve verzije smrti Miroslava Armackog kruže selom: Pored tela pronađeni su delovi crnog motora

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih

  • 9
Miroslav Armacki, Melenci

Foto ilustracija: Telegraf

Miroslav Armacki (24) sahranjen je u utorak u na seoskom groblju u Melencima, u koje se porodica Armacki svojevremeno doselila iz Aleksandrova. Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence, nakon više od dva meseca potrage. Međutim, zvanične verzije o ovoj tragediji još nema, a selom kruže različiti scenariji povodom njegove smrti.

Mladić koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, bio je zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu, a bio je veliki ljubitelj motora i kobnog dana, pre nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja. U kući porodice Armacki ostaju tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata, a neposredno pored tela pronađeni su i delovi crnog motora.

Policija se povodom misterioznog slučaja nije zvanično oglašavala, a selom kruže razne priče, da je kobne večeri Miroslav svojim motorom bežao od rotacije, kao i da je navodno išao velikom brzinom kroz selo, pišu Večernje novosti.

Ono što se i dalje svi pitaju je kako je moguće da nakon 75 dana iscrpne potrage, tokom koje je prečešljan svaki pedalj sela, niko nije našao na 500 metara od ulaza u selo, naročito u jeku poljskih radova?

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se sve ovo vreme nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim. Potraga za njim proširena je na obližnje atare i puteve oko Melenaca, Zrenjanina, Elmira... Njegove slike deljene su po društvenim mrežama.

Podsetimo, Miroslav Armacki je poslednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    18. septembar 2019 | 15:42

    Ovde policija nesto krije gde je motor da niko 75 dana nije video njega a ni motor to je nemoguce a pronadeni ostaci motora a gde su ostali delovi smatram da je covek dovezen tu i izbacen dan pre nego sto su ga pronasli jer da je lezao toliko vreme u kanalu osetio bi se bilo kakav miris ili bi neko vvideo kako sad videse

  • Илија

    18. septembar 2019 | 15:53

    Има оних који знају како је настрадао дечко који је тек почео да живи. Зашто је полиција морала да га јури кад су га познавали. Надам се да ће истрага изнети на видело истину о свему. Али било како било велика туга и бол остају.

  • xxxx

    18. septembar 2019 | 16:43

    Očigledno je da brzina bila uzrok, divljaju sa motorima i kolima a kad nastradaju onda su svi drugi krivi, sad se pojavljuju i teorije zavere itd, šteta je svakog mladog života zato pamet u glavu kad se vozi. Sreća u nesreći je kad ne ubiju još nekog slučajnog prolaznika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA